TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

sephora 20.06.2009 17:45

Odp: Pytania i odpowiedzi

hmm najgorsze, ze mam wlasnie ta edycje kolekcjonerska, ale! wpisuje ten kod do samochodu a strona go nie przyjmuje, generalnie to olalam, ale moze komus tez sie to przydarzylo?
oprocz tego najpierw wpisalam kod do samochodu ktory sie otrzymuje jesli sie kupi w przedsprzedazy, czy cos.. i on zadzialal! ale ten drugi juz nie :/

Levkoni 20.06.2009 18:25

Cytat:

Napisał cocos86 (Post 1050608)
zaczynam budowac własny domek.. gdzie mogę znalezc balustrady do tarasu? bo te balustardy przy schodach nie chcą mi na tarasie się postawic.. a te w ogrodzeniach to płoty;/;/

Jak stawiasz schody to balustrady masz po lewej stronie okienka, w którym wybierasz schody itp...

Luthiee
To widocznie na prawdę zniknęli, nic z tym nie zrobisz już niestety taka gra :( U mnie Bunchowie się wynieśli z miasta. Tak pisało w gazecie, że im sąsiedztwo nie odpowiadało czy coś. A te bachory w twoim drzewku to adoptowane bo matek nie ma ich... kochane TS3... masowe adopcje. Można dostać szału, już mnie ta gra zaczyna wkurzać, mimo, że jest fajna to takie nielogiczne i nieprzemyślane przez twórców błędy czy zwykłe bugi czasem sprawiają, że się grać odechciewa!

Mamełe 20.06.2009 18:40

Moje simy juz cały czas plotkują i koniecznie codziennie czytają gazetę, bo tak to bym nie wiedziała kto sie wyprowadził a kto umarł. Gram tylko Ćwirami, bo mi szkoda stracić ekwipunku Mortimera, bo ma tam już z 1000 przedmiotów...Bez sensu z tym jest.
Podobno jest jakis hack na ten ekwipunek, jakby ktos znalazł, to byłabym wdzięczna za podanie źródła...

Sun_rise 20.06.2009 18:48

Co daje przeczytanie książek o dzieciach?

Ellie 20.06.2009 18:59

wieksze prawdopodobienstwo, ze dostaniesz do wyboru cechy, a nie gra je przydzieli

madusiaX 20.06.2009 19:12

Mam pytanie..
Wiem że gdześ to było ale nie mogę tego znaleźć...
żeby mieć dzewqczynkę to trzeba zjeść 3 arbuzy czy 3 jabłka ??

Ellie 20.06.2009 19:13

dziewczyna to arbuzy, a chlopczyk to jablka

wlasnie, a co z blizniakami?

Emiko1806 20.06.2009 19:34

Trzeba sobie wziąć nagrodę za punkty szczęścia, zwiększoną płodność. Wtedy prawdopodobnie dostanie się bliźnięta.

BlonDina 20.06.2009 19:55

ja nic nie robiłam a urodziły mi sie bliżniczaki ,,, xD wtf?!

Ellie 20.06.2009 20:03

no bo nie wiem czy wiesz, ale moga sie urodzic po prostu przypadkiem... a tak zwany TRICK stosujemy wtedy gdy chcemy zeby byly blizniaki :}

rozumiesz?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:14.