TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Searle 27.06.2011 09:40

Odp: Pytania i odpowiedzi.

@up: W takim razie wybacz - nasz błąd.

letsbefreaks 14.07.2011 20:54

Pytanko małe mam. Czy jeżeli ktoś zerwał z moją simką i w znajomych przy nim jest ikonka "były chłopak" to mogę z nim jeszcze być? Bo od jakiegoś czasu już staram się naprawić ich relacje, mam pełny zielony pasek, a nie mam żadnych romantycznych interakcji.

Beatrice 15.07.2011 06:49

Cytat:

Napisał letsbefreaks (Post 1417356)
Pytanko małe mam. Czy jeżeli ktoś zerwał z moją simką i w znajomych przy nim jest ikonka "były chłopak" to mogę z nim jeszcze być? Bo od jakiegoś czasu już staram się naprawić ich relacje, mam pełny zielony pasek, a nie mam żadnych romantycznych interakcji.

Kurcze, zostałam zastrzelona tym pytaniem... Niestety nigdy nie próbowałam naprawiać byłego związku :/

Owl Finch 15.07.2011 17:21

Cytat:

Napisał letsbefreaks (Post 1417356)

Jeśli Twój sim zerwał albo zdradził, to drugi pewnie jest urażony i nie ma ochoty na ponowny związek z Twoim simem. Spróbuj kupić za punkty szczęścia nagrodę "mistrz uwodzenia" czy jakoś tak, która sprawia, że żaden sim nam się nie oprze. Może pomoże :)

Agnieszka86 20.07.2011 15:48

hej, no to kolejne pytanie bawiliście się już basem czy fortepianem ?? wcześnie z gitara trzeba było pracować w gastronomi i dostawało sięzlecenia na koncerty. Teraz tez one są ale nadal na gitarę ;( mam teraz w ogóle pracę dorywczą jako zespół i nie wiem jak grać koncerty ;( i czy takie o koncerty będą się zaliczać ?? pomocy

Beatrice 21.07.2011 11:29

Ja grałam koncerty zespołem tylko dzięki okazjom...

Rosemarie 21.07.2011 18:49

bo tylko dzięki okazjom się gra koncerty, tzn. w charakterze pracy
a tak bez pracy to nie mozna.. chyba, ze poprzez muzykowanie

Lubie 21.07.2011 20:18

Ja mam pytanie, dotyczące tworzenia apartamentów.
(Szukałem i nie znalazłem tego typu pytania.)
Po 1. Gdzie mogę znaleźć tą skrzynkę na listy, co jest umieszczona na parterze apartamentu.
A po 2. to jak w własnoręcznie zbudowanym apartamencie "wprowadzić" sima do mieszkania obok, chodzi o to, by na drzwiach obok by na drzwiach obok "było napisane" że ktoś tam mieszka, jakiś npc (?)

Chatoyant 21.07.2011 20:29

Poradnik: Jak stworzyć blok mieszkalny

Lubie 21.07.2011 20:57

Czyli mój projekt jest skiepszczony, bo robiłem to na pustej parceli, od podstaw, więc nie mam jak go kontynuować.. ;(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:41.