![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
ja tez raczej nie skorzystam z tej profesji ponieważ ja praktycznie teraz już wcale nie korzystam z profesji które doszły w dodatku kariera . Ale zapowiada się ciekawie możliwe że wypróbuję zawód opiekunki ale, jakoś niezbyt mi sie to podoba.
|
te 3 obiekty, które dostaniemy to normalnie bida z nędzą większa niż przy "Karierze"
Normalnie jak dzieciaków nie znoszę to opiekunem/opiekunką do dzieci sobie chętnie pogram ^^ |
Ja skorzystam ale tylko raz ; d Jak juz będę miał korzystać.
|
Ja też dzieci nie lubię, ale chętnie Simów rozmnażam, bo jak mi wszyscy wymrą, to kim będę grać..? Na pewno opiekunkę wypróbuję, jestem ciekawa jak poradziłby sobie z tym Sim "nie lubiący dzieci"... może być śmiesznie... Ciekawe czy to działa odwrotnie, JA zaprowadzam dzieci na cały dzień do opiekunki. Ale z drugiej strony to tak, dzieci u opiekunki, potem w internacie... egh... No to rodzi się pytanie, po co mi te dzieci, skoro życie spędzają u obcych...
|
Meggie ma racje - da się znieść te włosy xD
No powiem Wam, że bardzo jestem ciekawa czy będzie można zaprowadzać dzieci do opiekunki....To mnie zaintrygowaliście ;) ja z pewnością wypróbuję nowy zawód z ciekawości, a nóż mi się spodoba ? :) Ja chcę premierę ! xD |
Ja napewno wypróbuje nowy zawód. Dzieci będą robiły co chcą a opiekunka np przed tv :P Ciekawe czy by za to awansowała czy nie, czy by straciła prace.
|
Jeśli chodzi o nowy rodzaj śmierci, to dla mnie nawet lepiej, że go nie będzie. Zawsze mnie denerwuje, że jak urządzam przyjęcie i nawet jak nie zaproszę starego sima, to napatoczy się bez zaproszenia taki i jeszcze psuje mi przyjęcie, bo umiera. Ostatnio przyszedł jakiś wampir i umarł z pragnienia.
Jeśli chodzi o zawód opiekunki, to bardzo się na niego napalam. Miałam kiedyś praktyki i pracowałam z dziećmi przedszkolnymi z rana, a popołudniami ze szkolnymi. Jakoś dawałam radę, więc ciekawi mnie czy w simach dam ;) Czy była już informacja ile i jakie nowe cele życiowe dojdą? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Osobiście nie mogę doczekać się opiekunki, ale dobrze wiem, jak to będzie - zrobię sobie Simkę i urządzę jej ten dom na wzór przedszkola, będę miała ubaw z urządzania, a potem dojdę nią do któregoś poziomu kariery, może nawet do końca, i się znudzę ;) Z Karierą było to samo, bo wolę mniej absorbujące zawody, w których wysyłam Sima do pracy i znika mi z oczu - wypróbowałam każdą karierę i przestałam ich używać. Ciekawa jestem, czy da się mieć dwóch Simów w jednej rodzinie tak, żeby oboje wykonywali ten zawód i dostawali dzieci pod opiekę - miałabym ich wtedy więcej, oszalałabym, ale byłoby realistycznie :D Co do tego, czy będzie można zostawić dziecko w domu opiekunki - nie sądzę, bo ten zawód ma być na wzór tych z Kariery, a czy tam mogliśmy wysłać naszego Sima do projektanta wnętrz czy zamówić łowcę duchów? Nie. |
obawiam się że nie dała byś rady opiekować się taką ogromną gromadka dzieci. Ja nie mogę sobie poradzić jak moja simka ma trojaczki, a co dopiero gdyby miała być opiekunką.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:27. |