![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Julsowa - najlepiej byłoby, gdybyś ją sprawdziła na innym sprzęcie niż swój. Wtedy można by powiedzieć, czy to z Twoim kompem jest coś nie tak, czy płytka zniszczona... Bo gdyby się okazało,że to u Ciebie napęd źle czyta podczas instalacji [też tak miałam na jednym swoim (CD), na drugim (DVD) mogłam już zainstalowac grę; mówię tu o płytach CD ofc ;)], to możesz zrobić obraz płyty, zgrać na pendrive'a i przez napęd wirtualny zainstalować grę u siebie ;)
Jeśli potrzebujesz rozwiązania "na już", to musisz ściągnąć grę z neta. Kenny - jest taki program ;) http://modthesims.info/d/384656 - będziesz musiał zaznaczyć "enable shrinking" i wybrać liczby mniejsze od zera, żeby Ci zmniejszyło parcelę ;) |
Mam dom, w którym wszyscy simowie zmarli, aby dalej grać w trybie życia na tej parceli muszę tam po prostu kogoś wprowadzić. No i na tej parceli zostały nagrobki tych zmarłych simów, które chciałabym przenieść na inną parcelę [cmentarz]. I tu pytanie: czy jak wprowadzę inną rodzinę do tego domu, to czy te nagrobki w jakiś magiczny sposób nie znikną tak jak sprzęt domowy? Trochę mi na nich zalezy... A jesli znikają to czy jest jakiś sposób aby te nagrobki wydostać?
|
@roiá Nagrobki raczej nie powinny zniknąć, przynajmniej u mnie nigdy nie znikają. :)
|
Jeśli znikną, to będzie to bug. Czyli normalnie nic się z nimi złego nie stanie ;)
|
dzięki za odpowiedź :)
|
Hej, mam pytanie. Da się usunąć miastowych i sprawić, żeby nowi się nie generowali?
|
OMATKOCOJAWIDZĘNOCHYBANIE :O
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62137 |
Mam jeszcze pytanie... W tym poradniku, co podałaś, Liv, są linki do modów zatrzymujących generowanie miastowych i zastanawiam się, czy wtedy nie będzie żadnych miastowych? Moi studenci będą sami w akademiku a podróżnicy sami w hotelach?
|
No jak ich wszystkich wybijesz, to będzie ich mniej, ale jacyś nowi też się wygenerują, tylko nie w takiej ilości ;) Skazani sami na siebie na pewno nie zostaną, spokojnie ;) A przynajmniej mi się nie udało doprowadzić do takiego stanu.
|
To dobrze, uspokoiłaś mnie :) Ale te mody chyba u mnie nie działają... Stworzyłem nowe miasto, udekorowałem i pododawałem parcele (bez rodzin), wchodzę do folderu miasta i w characters widzę ponad 300 wygenerowanych miastowych. :O Czy to nie jest za dużo jak na pierwsze wejście do miasta? Czy może wygenerowało się te ponad 300 i tyle zostanie? Sprawdziłbym to sam, ale nie mam możliwości wejścia do gry
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:05. |