![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Co do cech charakteru to wyraźnie powiedziano, że aspiracja będzie odblokowywała dodatkową. A z tego co któryś z Guru gdzieś kiedyś pisał, to nie będzie to tylko jedna cecha do odblokowania. Fakt, jest to trochę utrudnione, no bo jak wybrać tylko 3 cechy z tylu dostępnych? Dla mnie nawet te 5 slotów w TS3 było za mało :D Ale bądź co bądź stopniowe ich pozyskiwanie będzie ciekawsze. Tym bardziej, że sim rozwijany od niemowlaka pewnie znowu będzie również wybierał cechę na każdym etapie życia :) Ogólnie to zapowiada się najlepsza część TS w historii :D |
Cytat:
|
Sorry, znowu wyjdzie, że się czepiam, ale ja może jestem ślepa, jednak wcale nie widzę podobieństwa miedzy "realnymi ludźmi" a ich Simowymi wersjami na tym filmiku. Jeszcze ten łysy i taki z wąsem, to jeszcze, ale pozostali.. eghm... W życiu bym nie powiedziała, że te Simy mają być ich kopiami...
Za to co mi się podoba, to te aspiracje, to jest bomba pomysł. Skoro masz aspirację np. "Przyjaciel całego świata", to fajnie, że możesz szybciej nawiązywać kontakty. To wydaje się nawet naturalne. |
Ja jestem zachwycona filmikiem :D Zauważyłam sporo ładnych ubrań i bardzo spodobały mi się fryzury. Zauważyliście simkę która miała z przodu kolorowe pasma na włosach? Spodobały mi się też gotowe twarze simów z cechami charakterystycznymi dla różnych narodowości. Podoba mi się ogólnie cały tryb tworzenia sima.
Chyba pierwszy raz odkąd gram w The Sims stworzę siebie i swoją rodzinę :D Edit: Są nowe zdjęcia: http://sims.arhn.eu/wp-content/uploa...3-1024x576.png http://sims.arhn.eu/wp-content/uploa...1-1024x576.png |
Jeśli pan Ryan tworzył siebie w TS4, to znaczy, że nie ma tam zarostu... Albo jest zarezerwowany dla kobiet :D
I te cechy charakteru, szczególnie "genius" oznaczony ikonką modelu atomu w sześciokącie foremnym aka cykloheksanie :love: Przekonali mnie tym. "Home, sweet home"?! :( Bella ma mega nienaturalną figurę... Ostatnie kilka sekund - nowe animacje! JEST NADZIEJA. Anie - w TS2 w dodatku Czas Wolny też było coś takiego z aspiracjami :) (dla niewtajemniczonych - jeśli wybrało się jako główną aspirację np. "Popularność" to w grze za tzw. punkty szczęścia życiowego (na starcie 4) można było wybrać dodatkowe "ułatwienia" dla tej aspiracji, np. rozmowa przez telefon z trzema simami równocześnie albo zwiększone prawdopodobieństwo odwiedzin kolegów z pracy albo ze szkoły ;) ) Ehehe, drugi filmik z CAS,a o rozgrywce dalej niewiele wiadomo... Simsy to nie tylko WYMODELOWANIE (!) sima i zbudowanie mu fajnej chałupy, przynajmniej dla mnie. Po to tworzę simów i buduję im domy, żeby mieć postacie i tło do historyjki, którą sobie wymyśliłam. Na temat samego życia - głównej rozgrywki - nadal nie wiadomo prawie nic... Nikt też nie kwapi się do tego, żeby pokazać grę pełnoprawną, simową rodziną. Fajnie - avatary guru będą się ze sobą integrować, ale to mnie nie zadowala! O dziwo są też rzeczy, które mi się podobają, np. dużo ciuchów :D (stylówki <333) Przedstawienie suwaków jako czasochłonnych też im się udało :P Ale w TS3 w sumie mało co działa szybko :P Niestety, twórcy są tak zachwyceni tą grą, że włosów już nie zmienią :( Przydałyby się też kolory pooklet dla włosów... Swoją droga szkoda, że zabrali ten system (CAST[*]) z TS3 :( No ale dobra, lubię budować domki w simsach, więc nie mogę się doczekać kolejnego filmiku :) |
Ja również czekam na jakieś inne informacje niż tworzenie simów. Interesują mnie te cechy i zasady zdobywania nowych.
No i fajnie było by poznać jakieś nowe interakcje :) |
Ja ciekawa jestem ogólnie całego trybu życia (jak każdy zapewne). Wydaje mi się jednak, że będziemy musieli na to trochę poczekać. Nie wiadomo nawet kiedy będzie ten filmik z trybu budowy, którego też jestem ciekawa, choć już niektóre opcje tego trybu są nam znane.
Chciałabym również, żeby w końcu podali dokładną datę premiery. Obejrzałam filmik jeszcze dwa razy (:D) i doszłam do wniosku, że im więcej widzę czwórki, tym bardziej trójka wydaje mi się taka jakaś stara. |
Cytat:
Zastanawia mnie w czwórce to wybieranie sposobu poruszania się Simów, konkretnie jak to będzie wyglądału u Simów urodzonych podczas gry? Będą dziedziczyć chodzenie po rodzicach, czy to będzie jakoś od charakteru zależało? Może od aspiracji? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Da się. :lol2: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:06. |