![]() |
Odp: Forumowa Mafia
Przed chwilą postanowiłem ruszyć się z łóżka. Umieram z głodu, idę na stołówkę, może będzie tam ktoś kto będzie chciał pogadać...
|
Poza grą : MPS, ja bym szukał sprzymierzeńców którzy pomogą mi weliminować potencjalnych morderców. Więc Diana też po części ma rację.
|
EDIT: połączyłem wszystko, żeby nie było spamu :P
Diana, jeszcze raz Cię serdecznie proszę: czytaj moje posty, a zobaczysz, że nie ma tam tylko i wyłącznie rzucania oskarżeniami, są dowody, są argumenty i jest analiza wyników głosowania, bo to właśnie się przede wszystkim liczy. Czy Wasze, za przeproszeniem pier******e o wszystkim i niczym w stołówce wnosi coś więcej? Nie zamierzam więcej odpowiadać, bo jak widzę i tak niewiele rozumiesz z tego, co piszę. W Twoich pretensji wynika to, że mam być miły i udawać, że wszyscy się kochają, a gra nie polega na eliminowaniu, tylko szukaniu przyjaciół aż do śmierci (bo w taki sposób to niestety, wszyscy poumierają). Wczuj się w rolę, pomyśl, jakbyś się zachowała, gdybyś była otoczona mordercami. Popijała byś sobie biosoczki w stołóweczce i plotkowała z potencjalnymi wrogami? No nie wiem, czy byłoby tak miło i przyjemnie... Diana miałaby rację, gdyby mi nie pisała bzdur, że nie mam dowodów i rzucam oskarżeniami. O to się głównie czepiam, bo to, co sobie ktoś myśli o moim sposobie bycia (a raczej mojej postaci, bo ja jestem zupełnie kimś innym), mówiąc wprost - zwisa mi i powiewa. Sprzymierzeńców miałem, ale jak widać nie najlepszych :P Do gry: W obecnej sytuacji chyba nie mam się po co pokazywać w towarzystwie. Skoro wydali na mnie wyrok, proszę bardzo - niech go wykonają. Ale z tym straszeniem, to nie były żarty. Mam nadzieję, że Wraith nie zeżrą wszystkich i pozostawią choć kilka osób do zżarcia przez wyrzuty sumienia z mojego powodu... Myślę, że najbardziej podejrzana jest Morgana. Czemu tak zawzięcie walczyła o usunięcie Kenny'ego? Podobnie, jak Lubie walczy o moją śmierć, ale obawiam się, że w tym drugim przypadku to czysta bezmyślność... |
-mps, zawziecie walczyla? ja rozumiem, ze mnie podejrzewasz, na tym polega ta gra. ale gdzie ja bylam zawzieta w walce o wyrzucenie kenny'ego? powiedzialam tylko, ze mozliwe, ze on jest w mafii, jednoczesnie wyrazajac swoja watpliwosc co do tego, czy rzeczywiscie zabilby ruda. staram sie tylko grac wedlug zasad tej gry, nie oskarzajac, tylko typujac na podstawie przypuszczen ;)
|
Ależ czy ja mówię, że coś źle robilaś? :P Bardzo dobrze, podejrzewalaś kogoś i podawałaś konkrety, tutaj nie ma nic do zarzucenia.
Niemniej, Chrupencjusz twierdzi, że jesteś podejrzana, bowiem kilkukrotnie pisałaś o winie Kenny'ego i nagle zamiast Mrocznego, zabito jego... Coś tutaj nie pasuje xD |
aaa, spoko, zle zinterpretowalam po prostu :D
co do moich podejrzen, to utrzymuje je w daszym ciagu - w mafii pewnie jest ktos z aktywnych graczy. |
ja tez podejrzewam morganę ._.
no bo niby straciła pamięć, nikomu nie ufa, dobra wymówka... |
Na Atlantydzie zrobiło się wyraźnie puściej. Powoli ubywa nas wszystkich. Już nie widzę sensu wychodzenia z domu. Po co włóczyć się po prawie pustym miejscu? Nie mam już z kim rozmawiać. Od kiedy nie ma tu Maqrylla, zrobiło się nudno.
Nadal jestem zła na siebie, ze tak go potraktowałam. Ale może gdybym przyjęła go do siebie do domu, już bym nie żyła? PS. Chrupku, już zakończmy tą debatę, bo będziemy tak sobie to wszystko tłumaczyć i się spam narobi w końcu :P A tak btw, to gdzie te czasy, kiedy wychodziłam z domu na pół dnia i jak wracałam na forum to musiałam nadrabiać minimum 10 stron? ;) Rozruszajmy jakoś tą grę, bo padnie D: |
Podczas jednej z wypraw na inne planety mieszkańcom Atlantydy udało się zdobyć ZPM (źródło zasilania Gwiezdnych Wrót). Było dość mocno wyczerpane, ale powinno wystarczyć na dwie lub trzy podróże na Ziemię.
Wciąż w mieście huczało od podejrzeń, kto jest wyznawcą Wraith. Ostatecznie większość mieszkańców postanowiła wysłać najbardziej podejrzanego na Ziemię, aby resztę życia spędził w więzieniu. Stosunkowo niedługo później generał Hammond odesłał Chrupencjusza z powrotem. Na Ziemi nadal walczono z Władcami Systemu. Po krótkim czasie jednak wszyscy zauważyli, że Chrupencjusz jakoś dziwnie się zachowywał. Wbrew jego woli zrobiono mu różne badania i niestety potwierdziło się najgorsze. Miał w sobie Goa’ulda, który zaczął już przejmować jego ciało i mózg. Zdecydowano się na ryzykowną operację, która trwała kilka godzin. Po skończonym zabiegu wszystko wydawało się w porządku do momentu, gdy Chrupencjusz za wszelką cenę chciał się dostać do Pomieszczenia Wrót. Rozrzucił strażników po ścianach i dostał się do Wrót. Wybrał adres na DHD i już chciał przejść przez Wrota, by dołączyć do innych Goa’uldów, gdy do pomieszczenia zbiegli się wszyscy, którzy byli najbliżej. Władowali w Chrupka całe magazynki i dopiero teraz mogli wyłączyć autodestrukcję Atlantydy, którą włączył Goa’ld, a której wyłączenie wcześniej im uniemożliwiał. Dziś ginie Mroczny Pan Skromności. Był niewinny! Wraith i ich wyznawcy dziękują za nieoddanie głosów w głosowaniu miasta. Wybiki głosowania: 1. Morgana - Ladron 2. Ladron - Diana 3. Roia - Morgana Mroczny Pan Skromności - Morgana 4. Nostradamus – Mroczny Pan Skromności 5. Charionette - Everlasting 6. Fallen - Ladron 7. motyka – Mroczny Pan Skromności 8. Apocalypsa - Diana 9. Diana – Mroczny Pan Skromności 10. Luflee – Fallen 11. Lubie - Lubie 12. Restless – Mroczny Pan Skromności 13. Everlasting. – Everlasting |
- CHRUPEK BYŁ NIEWINNY?
Ale jak to... Ohh, w takim razie,kto jest odpowiedzialny za morderstwa? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:52. |