![]() |
Mam mały problemik !!!
Ja kupiłem smocze jajko(było koloru czerwonego) i wykluł się z niego fioletowo- niebieski dragonek. Chociaż bardzie fioletowy. :D Wtrynia wszystkie kwiatki, nawet próbował sie dobrać do krzaka, ale mu nie wyszło :P . tylko ma teraz maleńki problem bo zamieniłem sąsiada w żabkę i mój dragonek to zjadł i teraz musze go trzymać w ogrodzie ogrzodzonego bo jak nie dostanie dziennie chodź jednej żabki do warjuje i wszystko podpala. :1smutny:
Teraz sprawe mam do was czy znacie jakiś sposób abym miał wiele żab ??? Albo gdzie moge cos kupić co je przyciągnie ??? :( |
Mam pytanko...........
Mam pytanko troche nie na temat, ma ktoś kod na magimony bo nie zabardzo mi sie chce charować :D a te "grzybki", które miały dawać magimony mi nie działają bo ja mam Sims 8 in 1 i nie wiem gdzie te dodatki trza wgrać :(. Jak by ktoś podał to bym był bardzo wdzięczny.
Aha jeszcze jedno nikt nie wie jak mam zdobyc dużo żab bo do mnie sąsiedzi juz nie przychodzą bo wszystkich zamieniłem w żaby a mój dragon(o którym mówiłem wyżej) domaga się ich. Moje gg to 9393469 tam możemy pogadać o dragonkach :D |
nie pish post za postem... a co do sąsiadów to se ich zroob nowych i ich pozamieniaj....
|
NO o tym też pomyślałem ale to jest troche marne bo co 3-4 simowych dni musze robić nowych sąsiadów :(. Dlatego szukam innego wyjścia. :D
|
smoki
Ja zawsze mam smoka żółtego... :) Czasem mi sie zdarza czerwony, a tego zbytnio nie lubie :P Ale jeśli juz taki bedzie to sie nim i tak dobrze opiekuje :D A nigdy nie mialam fioletowego smoka :O ....
|
:)
siemka:)uwielbiam ten temacik...somoczusie sa takie słodziutkie...mój ulubiony to czerwony (mówia na niego "ognisty" lub "podpalacz") chociarz spala mi wszystko i tak jest kofany :) i go nieoddam:)cyba że sam pójdzie;(
ps. wszystcy (prawie) pisza że smok rośnie...to prawda bo ja juz się pogubiłam?? |
Niom dragonki rosnął. Musisz je mieć przez 30 simowych dni i ci urosnąl ale w tedy muszą jeść wiele żab.
|
wystarczy....
undefinedundefinedwystarczy tylko że niewyjdzie ci zaklecie z obfitością i juz masz zapas jedzonka :D ale zawsze też możesz zaczarowac jakiegoś sąsiada :D którego nie lubisz:)
|
No niby.........
No niby tak ale tych żab sie nie da przesuwać :( a zamienianie sąsiadów w ogrodzeniu mojego dragonka jest czasochłonne :(
|
mój jest na wolności....
Mam czerwonego smoka i jet na wolności....znaczy łazi sobie gdzie chyce chwile podpala.....ba mam ten czar z diamentu na gaszenie i jest wszystko ok.
Mój dragnik nawet niewchodzi to domu...no tlko czasami.....bo ma wszyskie swoje rzeczy na dworku w ogrodzie (najczęściej podapala kociołek i gsięge czarów). A poza tym trzymanie go w zagrodzie jest bardziej męczące......bo gdy chesz sie z nim pobawić albo cosik to musisz dawać na tryb budowania pózniej na ścian....itd. POWIŃŚY ZWALCZAĆ TRZYMANIE SMOCZUSIÓW W ZAGRODZIE!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:46. |