![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Cytat:
Nie, tu się rozchodzi o twój "świety" kaprys. Skończmy męczyć ten temat, proszę. |
Proszę Cię bardzo ;)
"Kaprys" xD Cytat:
Nawet nasza EX SuperModerator się ze mną zgadza, a pozatym co Ci tak na tych kontach zależy? |
Świętym prawem jest także ten punkt:
Cytat:
Temat usuwania kont uważam za skończony. |
Kenny, za bardzo się tym zachłysnąłeś :P
Poza tym zauważ, że nie jestem uważana za wyrocznię/autorytet tutaj, więc nie radzę się powoływać na moje opinie i stawiać mnie tam, gdzie nie moje miejsce. Cytat:
Pewnie wyjdzie jak zwykle, kiedy miało przyjść do użycia tego punktu :D Ty wiesz o czym mówię :) W gruncie rzeczy nie wypowiedział się nikt z administracji (szkoda, bo myślę, że głos z góry uciszyłby spór i rozwiał wszelkie wątpliwości - no w końcu wątek nie dotyczy tylko niebieskich braci i sóstr) na temat kont, więc do zobaczenia przy następnym nierozwiązanym sporze o to samo! :) Posta zaczęłam pisać zanim pojawił się post z zakończeniem - proszę to wziąć pod uwagę. @Gingers: W takim razie tutaj jest zakończenie tej dyskusji :D L. edit: aha, OK :D |
Ja mam małe pytanie: Kiedy będą Forum Awards 2011/2012?
|
W lutym, tak gdzieś w 2 tygodniu.
|
co do FA:
można by usunąć rangę "Videostoryletter", gdyż jedynym czynnym vs jest "Ostatnia Podróż" autorstwa Dona Sheogorath'a, więc nie fair by było nominować tylko jego. w zamian za tą rangę można by dać jakąś inną ; ) |
Cytat:
A co do tej rangi... cóż może kogoś zachęci do pokazywania swoich filmików. |
Myślę, że można już zdjąć reklamę FA z góry strony głównej. :)
|
Możnaby, dodać podforum SimCity? :D Pytam się z czystej ciekawości :rolleyes:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:46. |