TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Guanabanana 20.06.2009 20:14

Odp: Pytania i odpowiedzi

Ja mam pytanie

Czy ślub może wziąć para, gdzie przynajmniej jeden z simów NIE jest romantykiem? Mam już małżeństwo, które było ze sobą już od dłuższego czasu, urodziło im się dziecko i wciąż byli tylko zauroczeni sobą. Dopiero kiedy zmieniłam simowi jedną z cech na romantyka opcja związku, narzeczeństwa i ślubu się pojawiła.

Połówka 20.06.2009 20:33

Cytat:

Napisał Guanabanana (Post 1051144)
Ja mam pytanie

Czy ślub może wziąć para, gdzie przynajmniej jeden z simów NIE jest romantykiem? Mam już małżeństwo, które było ze sobą już od dłuższego czasu, urodziło im się dziecko i wciąż byli tylko zauroczeni sobą. Dopiero kiedy zmieniłam simowi jedną z cech na romantyka opcja związku, narzeczeństwa i ślubu się pojawiła.

Hm...Pojęcia nie mam,czemu tak.
Ale nie trzeba mieć romantyka...Dużo osób ma właśnie problem z narzeczeństwem.

Ellie 20.06.2009 20:44

na 100% nie trzeba, tworcy nie byliby az tak glupi ; )

Piotr-TAG 20.06.2009 21:49

A ja mam pytanie czy można zbudować pokuj na Poddaszu no wiecie z lampami zwisajacymi i wgl i skad moge sciagnac za DARMO dodatki

flauma 20.06.2009 22:57

Ja osobscie nie mam klopotow z zabieraniem slubu miedzy simami, wystarczy ciagle robic interakcje w kwesti"romantycznej" i samo sie pojawia! troche cierpliwosci ludzie i wyrozumialosci! nie ze wszystkim trzeba leciec na forum!

Levkoni 20.06.2009 23:16

Też nie mam z tym żadnych problemów, zawsze opcja zaręczyn, ślubu czy wyznania zauroczenia się pojawia. I moi simowie wcale nie są ani romantykami, ani flirciarzami, jeden nawet miał cechę "unika zobowiązań" i też się ożenił więc... co tu dużo gadać.

sephora 21.06.2009 00:06

a u mnie tez czesto jest z tym problem.. bara-bara jak leza na lozku okej, ale calowanie? przytulanie? narzeczenstwo? wogole sie nie pokazalo ani razu :/

Beep 21.06.2009 00:15

Czy simka może się wprowadzić do sima jeśli nie są małżeństwem? Stosuję te różne miłosne interakcje, ale pojawiła mi się tylko opcja małżeństwa, nie ma nic na temat wprowadzenia się.

ultraviolence 21.06.2009 00:24

Cytat:

Napisał Beep (Post 1051418)
Czy simka może się wprowadzić do sima jeśli nie są małżeństwem? Stosuję te różne miłosne interakcje, ale pojawiła mi się tylko opcja małżeństwa, nie ma nic na temat wprowadzenia się.

Może. Po prostu musisz być cierpliwa i ciągle rozwijać/podtrzymywać ich znajomość. Ja akurat miałam odwrotny przypadek - do mojej rozwiedzionej simki wprowadziłam sima (poprzez opcję "zaproponuj wprowadzenie się", a nie przez "edycję miasta", of kors :)), ale podejrzewam, że płeć nie ma tu znaczenia.

Guanabanana 21.06.2009 09:11

Cytat:

Napisał flauma (Post 1051328)
Ja osobscie nie mam klopotow z zabieraniem slubu miedzy simami, wystarczy ciagle robic interakcje w kwesti"romantycznej" i samo sie pojawia! troche cierpliwosci ludzie i wyrozumialosci! nie ze wszystkim trzeba leciec na forum!

Tu nie chodzi cierpliwość, po prostu jeśli simowie mieszkają niemalże 2 simowe tygodnie ze sobą ciągle zachodzą miedzy nimi romantyczne interakcje, ale opcji dotyczącej związku nie ma, to możne zniecierpliwić. To, że ty nie masz takich problemów nie znaczy, że ktoś inny nie. Trochę wyrozumiałości (podążając za twoimi słowami).

Jeśli idzie o opcję wprowadzania, to ona pojawia się w interakcjach (nie specjalnych) przyjacielskich i pojawia się dość nagle, także czatuj! ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:15.