![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Ja mam pytanie
Czy ślub może wziąć para, gdzie przynajmniej jeden z simów NIE jest romantykiem? Mam już małżeństwo, które było ze sobą już od dłuższego czasu, urodziło im się dziecko i wciąż byli tylko zauroczeni sobą. Dopiero kiedy zmieniłam simowi jedną z cech na romantyka opcja związku, narzeczeństwa i ślubu się pojawiła. |
Cytat:
Ale nie trzeba mieć romantyka...Dużo osób ma właśnie problem z narzeczeństwem. |
na 100% nie trzeba, tworcy nie byliby az tak glupi ; )
|
A ja mam pytanie czy można zbudować pokuj na Poddaszu no wiecie z lampami zwisajacymi i wgl i skad moge sciagnac za DARMO dodatki
|
Ja osobscie nie mam klopotow z zabieraniem slubu miedzy simami, wystarczy ciagle robic interakcje w kwesti"romantycznej" i samo sie pojawia! troche cierpliwosci ludzie i wyrozumialosci! nie ze wszystkim trzeba leciec na forum!
|
Też nie mam z tym żadnych problemów, zawsze opcja zaręczyn, ślubu czy wyznania zauroczenia się pojawia. I moi simowie wcale nie są ani romantykami, ani flirciarzami, jeden nawet miał cechę "unika zobowiązań" i też się ożenił więc... co tu dużo gadać.
|
a u mnie tez czesto jest z tym problem.. bara-bara jak leza na lozku okej, ale calowanie? przytulanie? narzeczenstwo? wogole sie nie pokazalo ani razu :/
|
Czy simka może się wprowadzić do sima jeśli nie są małżeństwem? Stosuję te różne miłosne interakcje, ale pojawiła mi się tylko opcja małżeństwa, nie ma nic na temat wprowadzenia się.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli idzie o opcję wprowadzania, to ona pojawia się w interakcjach (nie specjalnych) przyjacielskich i pojawia się dość nagle, także czatuj! ;) |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:58. |