![]() |
Odp: Forumowa Mafia
tak myslalam, ze mps byl jednak niewinny. szkoda, ze znowu w glosowaniu odpadl ktos kto nie mial z mafia nic wspolnego.
ja juz nie wiem kogo podejrzewac, moje typy zmieniaja sie praktycznie co chwile. choc na razie utrzymuje ladron i luflee, to co do innych graczy tez mam podejrzenia. szczegolnie do motyki... |
tak myslalam, mowilam ze MPS jest niewinny. nadal obstaje przy Dianie, Roi, a nawet dodam, ze motyka i Restless wydaja sie byc podejrzani...
|
co, kolejne pudło, obym nie oberwał rykoszetem...
|
Cholera ! Chrupencjusz był jednak niewinny ! Mój ostatni główny podejrzany jest spalony ! Co mam teraz zrobić ? Apocalypsa może maczać w tym palce, ale nie mam dowodów. Ladrón chyba też jest zamieszana, ale mi jakoś nie pasuje. Powoli zaczynam zgadzać się z roią - Morgana nikomu nie ufa i jest taka tajemnicza...
|
A jednak..Chrupek był niewinny. Żegnaj przyjacielu.
Mam dość. Jedyne czego pragnę w tym momencie to zamknąć się w kwaterze, przykryć się kocem i zapomnieć. |
a jednak... W tym wszystkim teraz najbardziej szkoda mi Charrionette. Teraz na moim celowniku są morgana, everplastik (everlasting, ale everplastik mi się spodobało :D) oraz... Lubie.
|
Postanowiłem spotkać się z roią i omówić z nią strategię.
"Hej, musimy omówić kilka spraw. Przyjdź proszę do mojej kwatery. NAMIARY : Wieża Północna, poziom 63, sektor C, pokój nr 16. Nos" |
Olać fabułę! Pełna mobilizacja! Każdy podaje swoje typy i powody! Róbcie burzę mózgów!
|
Nie wiem dlaczego, ale sprawa z Chrupkiem zamieszala mi w glowie. Jak nie nn, to kto. Przyznam sie szczerze, ze juz nikogo nie podejzewam, poza jedna osoba... Podejzana wydaje mi sie morgana. Gdzies w glosowaniach mi sie przewinelo, ze ktos na nia zaglosowal, po czym zginal.
|
@Libby - okeoke
PODEJRZANI 1. Morgana - podobno straciła pamięć i nikomu nie ufa 2. Apocalypsa - jakoś mi się nie podoba i mało się udziela 3. Everlasting - głosuje tak samo jak ja (???) 4. Charionette - współpracowała z Chrupkiem, którego wszyscy podejrzewali 5. motyka - głosuje na tych, którzy są potencjalnym zagrożeniem dla mafii 6. Diana - tak jak motyka |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:40. |