TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Levkoni 21.06.2009 09:39

Odp: Pytania i odpowiedzi

Ja myślę, że wy po prostu nie sprawdzacie, czy wasz sim-wybranek jest wolny i próbujecie się hajtnąć z simem w związku, nie mam innego wytłumaczenia, skoro u większości wszystko jest ok, a u niektórych nie ma tych opcji w ogóle to to nie jest błąd gry, bo grę mają wszyscy taką samą, tą samą kopię stworzonej przez autorów, a żadne patche jeszcze nie wyszły, więc nie ma takiej możliwości, że ktoś ma grę załataną.

cocos86 21.06.2009 09:58

jaki jest maxymalny poziom zawodu? i ile zarabiają na najwyższych szczeblach ludki?
Jestem na 10 w biznesie - z kilkoma podwyżkami mam 440/h praca 3x3h w tygodniu;/ ale za 1,5h prowadzenie spotkania dostaję 750h więc codziennie te 3 spotkania sobie dorobię
Napiszcie ile zarabiają w waszych karierach

Szynszyl 21.06.2009 11:13

Ale jeśli jakiś sim jest w związku to przy dużych kontaktach pojawia się możliwość "poproś o zerwanie z..." :P

sephora 21.06.2009 11:52

no on nikogo nie ma na 100%!! nawet wprowadzilam sie do niego!! mam z nim dziecko!! i nic nawet opcji pocałuj nie ma, a co dopiero bycia narzeczeństwem.. zobacze, jakie maja cechy.. moze razem to po prostu nie daje mozliwosci slubu :/

raspberry 21.06.2009 12:49

Mam dość dziwne pytanie, ale robie wyzwanie elekrtyka. Trzeba naprawić 10 obiektów elektrycznych i jak najszybciej zepsuć te obiekty??

Kyerme 21.06.2009 14:09

Na pewno zauważyłaś, że podczas interakcji z innymi Simami pojawiają się dodatkowe informacje, np. "Sim A myśli, że Sim B jest zabawny", "Sim A myśli, że Sim B jest uroczy", itp. U mnie propozycja stałego związku pojawiła się po kombinowaniu z interakcjami romantycznymi. Zazwyczaj wygląda to tak: każe im flirtować, pochwalać wygląd, osobowość, później pojawiają się dodatkowe interakcje, np. masaż, obściskuj się. I w którymś momencie się w końcu propozycja stałego związku. Trzeba kombinować :)

Mamełe 21.06.2009 14:53

Cytat:

Napisał raspberry (Post 1051682)
Mam dość dziwne pytanie, ale robie wyzwanie elekrtyka. Trzeba naprawić 10 obiektów elektrycznych i jak najszybciej zepsuć te obiekty??

No nie wiem, u mnie działa anulowanie czynnosci podczas uzywania np. zmywarki czy zgniatacza do śmieci albo dawanie opcji majstruj podczas ich działania (np. kiedy ze zmywarki wychodzi para). Działa tez kupowanie najtańszych sprzetów. Można też kupic po kilka jednego rodzaju, np 3 telewizory, kilka wież sereo... :)

sephora 21.06.2009 15:54

juz do znudzenia robie te wszystkie kombinacje.. maja znajomosc na maksa juz rozwinieta.. nie wiem co mam jeszcze niby kombinowac? nie jestem poczatkujacym graczem.. ;]

chyba trzeba przyznac, ze nie wszystkie simy moga byc razem i tyle.

Guanabanana 21.06.2009 15:56

Cytat:

Napisał theground (Post 1051522)
Ja myślę, że wy po prostu nie sprawdzacie, czy wasz sim-wybranek jest wolny i próbujecie się hajtnąć z simem w związku, nie mam innego wytłumaczenia, skoro u większości wszystko jest ok, a u niektórych nie ma tych opcji w ogóle to to nie jest błąd gry, bo grę mają wszyscy taką samą, tą samą kopię stworzonej przez autorów, a żadne patche jeszcze nie wyszły, więc nie ma takiej możliwości, że ktoś ma grę załataną.

Radzę czytać uważnie, kiedy zmieniłam u sima jedną z cech na romantyka opcja się pojawiła i są małżeństwem i było tak tylko z tą jedną parą.

Po prostu chciałam się dowiedzieć czy pewne opcje nie są zarezerwowane tylko dla pewnych cech charakteru.

Sephora może spróbuj zmienić cechy charakteru jak się uda niech się chajtną, a potem możesz wrócić do poprzedniego układu.

Lawend 21.06.2009 16:29

u mnie też nie mogli się pobrać pomimo tego, że bardzo się lubili. powodem było to, że nie byli sobą zauroczeni/zakochani.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:57.