![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
A trzeba mieć konkretny poziom?
|
Cytat:
Im wyższy poziom tym w lepszych klubach można pracować. W Eksluzywnych klubach najlepiej,bo mi za jednego drinka wpadło ok 120simolenów |
Powiedzcie mi coś więcej na temat zespołów.Bo mam własny zespół,nazwę, proszę kogoś o bycie w nim lub wyrzucam, ale nie wiem jak grać w barach aby poziom kariery rosną nawet do mnie nie dzwonią abym dawał występy ?
|
mi też nie dzwonią :/
|
Z prośbą występów dzwonią mi tylko z Bridgeport. Pamiętam, że ostatnio występ proponowali mi teatr oraz jakiś klub (chyba U Gieńka).
W SV moi Simowie nie dostają żadnych propozycji. Może tam za bardzo nie ma gdzie? |
sebi, gdzieś czytałam, by zespół dostawał propozycje, to jego członkowie muszą mieć na wysokim poziomie umiejętności grania na instrumentach.
|
mam akurat też mam aspiracje życiową zespół jednoosobowy
|
Ja jak miałem zespół gitara, Perkusja i klawisze z levelem 10, 10 i 4 dostawałem tak co tydzień w Przybytku Walusia.
|
u mnie nic nikt nie dzwoni abym gdzieś zagrał dlaczego ?
|
Podobno w dostaniu telefonów z propozycjami, pomaga samozatrudnienie (Tel.kom->Prace i profesje...->Zarejestruj samozatrudnienie->Zespół), a także gwiazdki osobistości. Najlepiej, żeby większość Simów było "popularnych".
Chyba żeby zespół troszkę zabłysnął można grać bez zaproszeń w klubach, na ulicy. Umiejętności też są ważne. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:21. |