![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
a jak mi się nudzą simsy to też gram w co innego np tez w GTA albo w Mortala :D no i jak Pokolenia mi się znudzą to nie mam co się martwić bo w czerwcu kupuje rownież inną grę Alice Madness Return :D więc pracowity czerwiec będzie hehe
anie 1981 też tak mam że wolę oglądać obrazki ale jak już jest jakiś artykuł to wyłapuje najciekawsze rzeczy :) |
Każdy lubi bardziej obrazki xD ale a tych artykułów co dodajecie to wielkie WOW :) dzięki serdeczne ;p
Alice Madness Returns ? W sensie, że ta Alicja z bajki ? xD Nooo, powiem szczerze, że nie słyszałam o tej grze ;) może uda mi się też ja gdzieś wychaczyć, ale to poczekam najpierw na Twoją opinię anjanka :) |
anjanka - Niech zagra w simsy, myślę że się wciągnie w grę. :)
Ja nie lubię gier typu COD albo GTA, są brutalne i nudne. Czasem można pograć w GTA, sam kiedyś grałem, ale jeździłem samochodem po ulicach, bo co innego ciekawego tam robić. :P Ehh... :D Offtop się narobił. Ja chcę żeby pokolenia wprowadziły też dużo dla dorosłych i młodych dorosłych, bo większość jest tam dla dzieci i nieco dla staruszków. Bardzo podoba mi się to, że dochodzi nowa profesja. |
w sumie simy nigdy mi sie nie nudziły grałam od 1 do 3 :) ach te czasy :D dobra zamykamy temat tak jak theqatrick robimy offtop hehe
dla nastolatków będzie sporo nowych rzeczy ja sie bardziej martwie ze dla dorosłych nie bedzie nic nowego |
Jak to, będzie "kryzys wieku średniego". Po prostu zakochałam się w tym facecie z pierwszego trailera, tego z wielkim, owłosionym brzuszyskiem.... Jak mój tatuś... Ale mu nie mówcie, ok? :D Tylko brakowało, żeby sobie beknął...
|
anie napewno nie jesteśmy spokrewnieni? bo opisałaś mojego tatusia :D
a zapomniałam o kryzysie wieku średniego :) ciekawe jak to bedzie wyglądało :D zwłaszcza u simek |
Ja również wolę oglądać obrazki niż czytać :D nie mogę się doczekać wieczoru kawalerskiego czy panieńskiego ;) co do tych rzeczy dla dzieci to fajnie bo do tej pory granie dziećmi było troszkę nudne ;]
|
zgadza sie granie dziećmi i nastolatkami jest trochę nudne. ale to się zmieni z dodatkiem pokolenia więc, uważam że warto będzie go kupić.Ale jeszcze 3 tygodnie zostały do premiery. Ja i tak kupie dopiero po premierze dodatek pokolenia.Ale teraz będzie o wiele fajniej się grało dziećmi i nastolatkami.
|
Jasne - dużo rzeczy dla dzieci i młodzieży, ale zanim przyjdą ze szkoły i odrobią lekcje to trochę czasu minie xD pozostają weekendy do zabaw ;p Dla dorosłych dochodzi Kryzys i własnie wieczory kawalerskie/panieńskie... I chyba tylko tyle ? :( ale wynagradzają nam to nowości dla młodszych, bo zawsze coś dla dorosłych dochodziło, więc się wyrównało :)
Dziewczyny - mój daddy też tak wygląda xD |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:49. |