TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Searle 27.06.2011 09:44

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

W zwiastunie był wąż w terrarium, a na razie twórcy na jego temat też milczą, więc jest jeszcze szansa :)

Saphira 27.06.2011 09:57

Cytat:

Napisał Nayi (Post 1409130)
W dwójce były jakieś dodatki - dłuższa sierść na pyszczku, sierść a'la pudel. Powinni to srobić też w 3. :>

Słyszałam,że sierść pudlatam jest , tzn. sierść kręcona , a myślę ,że skoro są tam różne rasy psów, to będą się różniły wyglądem, tzn. na przykład collie będzie miał inną sierść niż dobarmann lub husky ( na którego liczę ).

Spectrum 27.06.2011 11:53

Mam nadzieję, że będzie można regulowac długośc sierści suwakiem, byłbym wtedy
baardzo zadowolony ;)
Ja chciałym stworzyc na przykład yorka lub shih-tzu z długimi wlosami
to wtedy taki suwak byłby bardzo przydatny

Czy terarium to ta torba z wężem na perwszym zwiastunie ?

Saphira 27.06.2011 11:56

Einarr , to by było ciekawe rozwiązanie, ale pomyśl tylko - długowłosy doberman ? Wtedy takie rozwiązanie nie miałoby sensu.Nadal ciekawi mnie , co wymyślą .

Spectrum 27.06.2011 12:02

@up
No wiesz to już by była ingerencja gracza w rasę więc myślę, że to nie jest wcale taki zły pomysł
Gra powinna byc elastyczna więc jak będę miał taką chęc to powinienem móc zrobic tego dobermana o długiej śierści ;)

Karel13 27.06.2011 12:41

Myślę (wnioskując po wszystkich postach), że Mari777 ma inny tok myślenia niż inni :). Oczywiście bez obrazy :P.

Taki suwak byłby super.

Lubie 27.06.2011 13:24

Mnie ciekawi, czy będą ciuszki dla kotków/psów.. Byłoby fajnie mieć takiego chihuahua w czerwonym sweterku..

Bardzo wyczekuję pudelka i mam nadzieję, że będzie można zmieniać kolor sierści tak jak włosy u sima, ponieważ mam zamiar zrobić różowego pudla. ;d

Kjalvör 27.06.2011 15:39

Cytat:

Napisał Mari777 (Post 1409533)
pomyśl tylko - długowłosy doberman ? Wtedy takie rozwiązanie nie miałoby sensu..

Właśnie by miało!
Tworzyłabym niestworzone rasy ^^
Byłoby ekstra. I jeszcze może jakieś samodzielne tworzenie kształtu pyska psa, czy coś.

Narutoman 27.06.2011 16:50

Cytat:

Napisał Lubie (Post 1409553)
mam zamiar zrobić różowego pudla. ;d

Różowy pudel? ;D ja bede robil psy bardziej naturalnych kolorów, widziałem jak to wygladało w ts2, można było je zrobić czerwone i niebieskie! ;)

Searle 27.06.2011 17:12

Mnie się takie udziwnienia nie podobają, jak kolorowe zwierzaki, ale wiem, że dużo ludzi lubi tak eksperymentować, więc na pewno dadzą taką opcję.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:37.