![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
Prze państwa, a powie mi ktoś czy jest szansa na wampiry w Twinbrooks? Nie podoba mi się miasto jako takie, a ta okolica jest o wiele lepsza dla wampira [bagienka, te sprawy].
Myślałam o zrobieniu wampira w Bridgeport -> do schowka rodzin ->wypakować w Twinbrooks, ale jest to bardzo pracochłonne dla mojego komputera i męczące w ilości koniecznych kroków.. Wklepałam klub "Plazma" jako "lokal dla wampirów" w Twinbrooks - co wygląda komicznie, taki jeden samotny wieżowiec - jednak nie dość, że świeci pustkami, to wampirów niet ;) |
Tak, po jakimś czasie niektórzy mieszkańcy sami robią się wampirami (ja gram sobie spokojnie w Sunset Valley i wampiry to m.in. Iqual Alvi, Morgana Wolf i niektórzy z rodzin, co się wprowadzili). Po prostu poczekaj jakiś simowy dzień lub dwa, potem wstukaj kod 'testingcheatsenabled true', kliknij na skrzynce pocztowej i wybierz 'chcę znać wszystkich'. Przeglądasz sobie związki, ci co będą w różowej ramce to są wampirami :) Przesuwasz związek na maxa w prawo, żeby ludek był najlepszym przyjacielem i go zapraszasz.
|
HardaBrzoza - gram w okolicy już dobre "4 zawody" [a awans co 2-3 dni] i ustawiałam co jakiś czas właśnie "poznaj wszystkich" ale kij, niestety, nie ma ani jednego wampira ;|
|
czy można coś zrobić , aby w sunset valley i innych miastach nie tworzyły się samodzielnie osobowości i wampiry ? bo musze grać z wyłączonym postępem historii . bo mi sie nie chce co sekunde zmieniać z mojej rodziny do maxisowej i im na siłe robić ślubów ani dzieci.
no i żeby można było , jeśli już nie generują się gwiazdy , to aby można było wyłączyć paparazzi bo to denerwuje że żadnych gwiazd niema , a fotografują |
Wampirencja mój sim poznał w Twinbrook w swojej pracy w wojsku wampira który jest też osobistością i się, z nim zaprzyjaźnił i też jest teraz mój sim osobistością nie chcę zrobić z niego wampira bo Wampiry mi się, już znudziły. Ale w Twinbrook można spotkać wampiry tylko że rzadko najlepiej kazać simowi by poznał swoich współpracowników w pracy i może któryś będzie wampirem.
|
Zbudowałam dziś blok mieszkalny w którym jest 6 mieszkań, wszystko cacy ale jak wprowadziłam simkę to zapragnęłam poznać saąsiadów, w pierwszy dzień było ich czterech z jedną się zaprzyjaźniłam ale na następny dzień było ich już dwudziestu trzech!
Ktoś może wie jak to się stało i czy da się jakoś to zmienić? |
Narcyz gdy masz za mało ludzi w mieście, to parę rodzie ''przeprowadza'' się do niego :)
|
Cze wszystkim :)
Słuchajcie mam takie pytanie :D może troche nie na poziomie biorąc pod uwagę mój staż grania w simy ale.. człowiek uczy się całe życie :D Zatem: W grze mam gostka , który wypełnia karierę lekarza. Ostatnio pojawiło mu się pragnienie " Darmowe kliniki" . Jak mam zrobić,żeby mógł leczyć simy za darmo ? Wiem, że takie coś pojawia się samoistnie ( wcześniej miałam takie wyzwania w parku i na cmentarzu) ale nie jestem pewna czy o to chodzi, bo do tej pory ani razu nie dostałam wezwania na darmowe szczepienie ;) Proszę o pomoc i z góry dzięki ;) |
Mam pytanie, moja simka ma pragnienie bara-bara w 5-ciu różnych miejscach z 5-cioma różnymi simami. Zrobiłam wszystko a i tak nie zalicza pragnienia. Wyglądało to tak:
sim1- winda sim2- prysznic sim3- kino sims4- łóżko sim5- jacquzi Moja simka nie była prowokatorką tylko dwóch stosunków, ale to chyba nie ma większego znaczenia kto zaczyna? W między czasie wykonywania pragnienia sypiała więcej niż to 5 razy, czyli np. 2x z simsem 1 raz prysznic potem łóżko itp. Ktoś może ma doświadczenie jeśli chodzi o to pragnienie? :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:57. |