![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
Krewetka szedł szkolnym korytarzem, gdy zza rogu wyszedł Pink Panther. Był mocno wzburzony i rzucił się na chłopaka.
- Jesteś mafiosem! Przyznaj się! - krzyczał, szarpiąc krewetkę za koszulę. - Odbiło ci? - pisnęła ofiara. - Nie jestem żadnym mafiosem! - wrzasnął napadnięty chłopak. Nie był to najlepszy ruch. Wrzaski rozjuszyły tylko Pinkiego. - To na pewno ty! - wrzeszczał, popychając swoją ofiarę, aż w końcu przygwoździł ją do barierki antresoli. Wr\zaski na korytarzu zaalarmowały kilka osób, które siedziały w sali nieopodal. Po chwili wysypała się z niej spora grupka. - Pink, co ty wyprawiasz?! - Cheyenne nie wierzyła własnym oczom. Widząc, że krewetka zaczyna się niebezpiecznie przechylać przez barierkę, ruszyła mu na ratunek. Cała trójka zaczęła się szamotać, co reszta ludzi obserwowała z rosnącym przerażeniem w oczach. Po chwili rozległ się krótki wrzask i dało się słyszeć głuchy odgłos. - Nie chciałem... - szepnął Pink Panther. Przez barierkę przeleciała Cheyenne. Pozostali przy życiu: 1. Pink Panther - Cheyenne 2. Laselight – Pink Panther 3. Ktoś 4. Diana - Cheyenne 5. Krewetka - krewetka 6. Apocalypsa – Pink Panther 7. Orka Helena 8. Everlasting – Pink Panther 9. Cheeba - krewetka 10. Wieloryb - Cheyenne 11. Björk - orka Helena 12. Privilege - Cheyenne 13. Juliet - Juliet 14. Redmoon - Cheyenne 15. Kędziorek - Cheyenne \to kogo chcieliście ukatrupić, jeśli Cheyenne będzie niewinna :P? No dobra... :( Cheyenne była mafiosem. W grze pozostał jeden mafioso! |
YES!!! :hooray:
:yeaah::yeaah::yeaah::yeaah::yeaah: |
:o
znakiznaki |
Huehuehue! UDAŁO SIĘ!!!! Teraz trzeba przeanalizować co i jak! :D
|
KĘDZIOREK, przepraszam, że wątpiłem ;__;
|
Huehue, jesteśmy najlepsi :D PP odpada z listy podejrzanych, teraz głosowałabym na cheebę/Bjork.
|
Cytat:
|
Młahahahaha ! Kropnęliśmy następnego ! Ale trochę się martwię, że gra za szybko się skończy.
|
Więc teraz wytężamy umysł, mieszkańcy!
Apo/Bjork/cheeba. |
ha, no i jest :P no to teraz jestem juz pewna ze po niej bedzie PP ;D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:43. |