![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Gra już się nie chciała załadować przed usunięciem tego pierwszego. A ten trzeci .bad jest. No i chyba muszę tak zrobić, że od teraz będę zapisywać na ,zapisz jako, ;(
|
Mam problem natury technicznej. Za każdym razem kiedy chcę, żeby mój sim oglądał gwiazdy przez teleskop, on podchodzi, bierze lunetę, patrzy się przez chwilę i odskakuje na bok. Po prostu jakby się resetuje. Co mam z tym zrobić? Zawsze lubiłam, kiedy simowie odkrywali planety. P.S mam dużo dodatków nieoficjalnych, może tu jest problem, tylko nie mam pojęcia, który dodatek powoduje ten błąd.
|
tutaj jest podane rozwiązanie problemu http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64279
|
moi simowie nie mogą iść do pracy ;( za każdym razem jak ich tam wysyłam, polecenie sie kasuje. było normalnie, dopiero po jakimś czasie zaczeło szwankować. simowie mogą chodzić normalnie do szkoły, tylko z ta pracą jest problem.
|
Cytat:
A próbowałaś kupić nowy teleskop? Ja miałem tak kiedyś z łóżkiem. Sim kładł się spać, a później nagle stawał koło łóżka. Resetsim nie pomagało, więc raz zmieniłem aktywną rodzinę na inną. Po powrocie do poprzedniej pomogło. A drugim rozwiązaniem tego problemu było kupienie tego samego, tylko, że nowego obiektu. Tamten sprzedajesz, a wstawiasz Simowi nowy. Mi pomogło. Nie wiem, czy tobie również pomoże. |
Mam pytanie odnośnie launchera czy można go powiększyć? Zdjęcia przedmiotów są takie małe, że ja ledwo widzę szczegóły i jak chce coś odinstalować to muszę się bardzo przyglądać. Albo czy można odinstalować sim3packi w inny sposób?
|
Mile - hm... Sama próbowałam go niegdyś powiększyć, więc widocznie nie. Z resztą w chyba żadnej grze jest to niemożliwe. Przestań, są idealnych rozmiarów. :P
|
Ja mam dziwny problem... nigdy mi sie to nie zdarzało.
Od wczoraj gdy chce wyłączyć grę i daje "zapisz i wyjdź" to gra się zapisuje chyba z godzinę i i tak nie wyłącza się. Cały czas się zapisuje... aż w końcu muszę ją zamykać menedżerem zadań. ;/ Miał ktoś taki kłopot? Jak to rozwiązać? :| |
Cytat:
Mam jeszcze jeden problem. Mody nie działają mi w grze. Za każdym razem robię wszystko według poradnika Anie, czyszczę cache , a kiedy pojawia się ekran ładowania, to zaraz robi sie czarny, z powrotem wraca do ładowania , a zaraz wywala do pulpitu i pisze że "wystąpił błąd z aplikacją...'' . Co robię nie tak? Kiedyś miałam mody w grze i nie było żadnych problemów, pojawiły się dopiero wtedy, gdy kupiłam nowy komputer i miałam kilkumiesięczną przerwę z simsami. Ktoś mi pomoże? |
jatomamx3 - Spróbuj najpierw zapisać, a dopiero później wyjść. Już bez zapisywania. Może unikniesz tego problemu.
suomii - To ze zmianą aktywnej rodziny też próbowałaś? A w każdej rodzinie jest ten problem z teleskopem? Patrzałaś u innych? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:32. |