![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Nie sądzę... A jeżeli to simy nie przebudują swojego domu pod potrzeby zwierząt. Czyli wyjdzie na to, że zwierzęta pozdychają z głodu. ;/
|
Może po wgraniu dodatku w każdym domu pojawią się miski i budy, lub posłania. Mogą się też pojawić inne zwierzęta, przecież nie koniecznie psy i koty.
|
Nie sądzę... Bo np. jak zainstalujesz "pokolenia" czy w każdym domu, gdzie są dzieci pojawi się ... ee... wózek lub piaskownica. ??
|
A czy one są niezbędne do życia?
|
Teraz mówią że tamta okładka jest prawdziwa:
http://www.simowie.info/News:Polska_....11#Komentarze Sam już nie wiem :( |
Ja też wątpię, żaby automatycznie się wstawiały miski itd. Dlatego będę grał w tym nowym mieście, mam nadzieje, że zostanie stworzone w ciekawy sposób.
|
A czy jeśli stworzycie Sima i umieścicie go w domu bez lodówki, to on umrze z głodu pod Waszą nieobecność? Pewnie podobnie będzie ze zwierzętami. Zwierzęta w domach sąsiadów niekoniecznie będą musiały mieć te gadżety, dopiero jak ich wybierzemy na aktywną rodzinę, będzie trzeba kupić miski\budy itd.
|
http://www.simowie.info/News:Polska_...zakow_29.06.11 Miałem rację. Żaden fan nie wykonałby tak idealnych artworków. Jeśli już, to musiałby nad tym pracować kilka miesięcy. Tak samo z napisem zwierzaki na Polskiej okładce.
|
to dobrze się złożyło, że jest jednak prawdziwa, bo bardzo mi się podoba ;)
|
No nie, tylko nie to! Akurat wygląd okładki mnie nie obchodzi, bo i tak po instalacji rzuca się to na półkę, bardziej martwi mnie to, że są na niej wyłącznie psy, koty i konie - a gdzie obiecane węże i ptaki? Czy to możliwe, że twórcy nie umieściliby na okładce najbardziej różnorodnych zwierząt, jak się da?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:17. |