![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Ja nie jestem pesymistką, tylko realistką... A ten "realizm" bierze się z dotychczasowej polityki firmy... :P
|
Cytat:
Natchnęliście mnie i właśnie instaluję dwójkę. Muszę sobie przypomnieć, czy rzeczywiście jest taka super. Nie wiem, czy dam radę się przestawić :P |
Cytat:
Cytat:
|
No dwójka jest świetna, jedyne co jest w niej baaaardzo wkurzające to że jest w niej masa rzeczy których nie wolno robić bo mogą ci rozwalić całe otoczenie, gdyby ktoś zrobił jakąś stabilną wersję dwójki, która się nie rozwala sama z siebie to byłbym zachwycony.
(Może taką właśnie ulepszoną dwójką będzie czwórka? Taką przynajmniej mam nadzieję.) |
https://pbs.twimg.com/media/BoAdrjUIgAAqNhP.jpg:large
Wygląda mi to na tzw. layered clothes, czyli jak gdyby nakładanie kilku warstw ubrań na siebie, np. wybieramy osobno podkoszulek, a potem bluzę, którą chcemy na niego nałożyć, a na to wszystko jeszcze ewentualnie zakładamy jakąś kamizelkę ;) albo samą bluzę bez podkoszulka, albo podkoszulek z kamizelką itd. :D |
A mi to wygląda na zwyczajny podział na długie rękawy, krótkie itd. oraz widok bez podziału. Ubieranie na cebulkę byłoby chyba zbyt piękne :/
|
Ubierania oddzielnie warstw chyba nie zrobią. Każdy ciuch musiałby wtedy być przetestowany z każdym, tak żeby przy deformacjach się ze sobą nie przenikały. W teorii możliwe do zrobienia ale raczej won't happen.
|
Cytat:
|
^ Żeby się chodziło z gołą klatą, it's 100% tr00. Ciekawe czy spodnie też da się tak zdjąć. :lol2:
|
Zauważ Kerbi, że wraz z bluzą ścigniesz tę niebieską koszulkę pod spodem, czyli raczej ubierania na "cebulkę" nie będzie, a wielka to szkoda...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:38. |