TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

anie_1981 19.05.2014 09:32

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Ja nie jestem pesymistką, tylko realistką... A ten "realizm" bierze się z dotychczasowej polityki firmy... :P

Agor-ia 19.05.2014 15:39

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1814313)
Agor-ia, do bestsellera to im jeszcze daaleko... Najpierw gra musi zostać wydana. Pamiętasz jaki był szum z tym nowym SimCity? O manio, jaka suuper gierka... I co? Taka super, że przez pierwsze tygodnie nawet się grać nie dało, mam tą grę i żałuję każdej złotówki jaką na nią wydałam, wszystkim ją odradzam. Za łatwa, za małe miasta, graficznie taka sobie.

Gra jeszcze nie jest wydana, ale już się sprzedaje. Oczywiście wiadomo, że dopiero po premierze zobaczymy jak to będzie.

Natchnęliście mnie i właśnie instaluję dwójkę. Muszę sobie przypomnieć, czy rzeczywiście jest taka super. Nie wiem, czy dam radę się przestawić :P

Caesum 19.05.2014 15:45

Cytat:

Napisał Agor-ia (Post 1814345)
Gra jeszcze nie jest wydana, ale już się sprzedaje. Oczywiście wiadomo, że dopiero po premierze zobaczymy jak to będzie.

A to ile było tych preorderów wykupionych? Podawali jakieś informacje?

Cytat:

Napisał Agor-ia (Post 1814345)
Natchnęliście mnie i właśnie instaluję dwójkę. Muszę sobie przypomnieć, czy rzeczywiście jest taka super. Nie wiem, czy dam radę się przestawić :P

Ja nie dałem rady się przestawić na trójkę po graniu w dwójkę. To coś oznacza. :D

Nezumi 19.05.2014 16:06

No dwójka jest świetna, jedyne co jest w niej baaaardzo wkurzające to że jest w niej masa rzeczy których nie wolno robić bo mogą ci rozwalić całe otoczenie, gdyby ktoś zrobił jakąś stabilną wersję dwójki, która się nie rozwala sama z siebie to byłbym zachwycony.
(Może taką właśnie ulepszoną dwójką będzie czwórka? Taką przynajmniej mam nadzieję.)

Kerbi 19.05.2014 16:32

https://pbs.twimg.com/media/BoAdrjUIgAAqNhP.jpg:large

Wygląda mi to na tzw. layered clothes, czyli jak gdyby nakładanie kilku warstw ubrań na siebie, np. wybieramy osobno podkoszulek, a potem bluzę, którą chcemy na niego nałożyć, a na to wszystko jeszcze ewentualnie zakładamy jakąś kamizelkę ;) albo samą bluzę bez podkoszulka, albo podkoszulek z kamizelką itd. :D

Kędziorek 19.05.2014 16:53

A mi to wygląda na zwyczajny podział na długie rękawy, krótkie itd. oraz widok bez podziału. Ubieranie na cebulkę byłoby chyba zbyt piękne :/

Nezumi 19.05.2014 18:47

Ubierania oddzielnie warstw chyba nie zrobią. Każdy ciuch musiałby wtedy być przetestowany z każdym, tak żeby przy deformacjach się ze sobą nie przenikały. W teorii możliwe do zrobienia ale raczej won't happen.

Kerbi 19.05.2014 18:59

Cytat:

Napisał Kędziorek (Post 1814355)
A mi to wygląda na zwyczajny podział na długie rękawy, krótkie itd. oraz widok bez podziału. Ubieranie na cebulkę byłoby chyba zbyt piękne :/

Początkowo też tak pomyślałem, ale zaintrygował mnie ten "x" przy żółtej kurtce, jakby miał służyć właśnie do "ściągnięcia" jej ;)

Caesum 19.05.2014 19:04

^ Żeby się chodziło z gołą klatą, it's 100% tr00. Ciekawe czy spodnie też da się tak zdjąć. :lol2:

Searle 19.05.2014 19:08

Zauważ Kerbi, że wraz z bluzą ścigniesz tę niebieską koszulkę pod spodem, czyli raczej ubierania na "cebulkę" nie będzie, a wielka to szkoda...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:38.