![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
Może rzeczywiście LL ? Zawsze głosowała na kogoś z poza głównego kręgu podejrzanych
|
Ej ja nie glosowalam na Chey bo myslalam ze bedziemy glosowac na krewetke i wyslalam glos wczesniej... Ale dobrze idzie! Zostal jeden!
|
Bjork jest zdecydowanie za cicha. W poprzedniej edycji była duszą FM! Za cicho, za cicho... Apo mimo że głosowała na alfabeta to tak jak mówił PP może żeby się wtopić.
LL jakoś nie podejrzewam chociaż nigdy nic nie wiadomo EDIT: Może wysłała głos wcześniej, nasze przypuszczenia zmieniają się jak w kalejdoskopie. Ja wczoraj tak pochopnie zagłosowałam na krewetkę |
No to kto, bo PP raczej nie. W Apo jakoś nie wierzę, ale będę skłonny pójść za większością
|
najpierw dowody, jesli mnie przekonacie, to i ja sama zaglosuje na siebie :P
|
ja sama nie wiem, ale brawo dla nas ;p
|
Moim zdaniem to nie jest Apo.. Raz, że już na dzień dobry głosowała na alpherainna (to za wcześnie na takie kombinowanie), a dwa, alpherainn za często zrzucał podejrzenia na mafiosów poprzedniej edycji.
Pomyślcie o Everlastingu.. Bronił Cheyenne i pytanie, czy wciąż żył fabułą i nie wiedział o niczym, czy po prostu starał się chronić ziomka? Krewetkę też bym odrzuciła, bo również był przeciw Cheyenne, choć ciekawe, że ani razu nie głosował :hmmm: |
Cytat:
|
Evera bym chyba właśnie odrzuciła - za bardzo by sie wszystkim podstawił broniąc tak zaciekle i podając się za męza Cheyenne ;p
|
Jak oskarżamy Evera to musimy też wziąć pod uwagę krewetkę.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:38. |