TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Mój sim ... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1194)

Vegeta 06.08.2007 14:08

Odp: Mój sim ...

Ja narazie nie miałam nic śmiesznego w simsach(albo zapomniałam bo mam sklerozę:))ale jak poczytałam parę minut wasze historyjki to zaczęłam się tak śmiać że spadłam z krzesła dosłownie!Dobrze że nikogo nie bylo w domu!Uff
jeszcze siedzenie mnie boli;)

Vegeta 06.08.2007 14:17

Oj przypomniało mi się coś śmiesznego:
Grałam sobie jakąś rodzinką i przyszła ta co roznosi gazety (musicie wiedzieć że pod moim domkiem było trochę starych gazet) i zaczęła wytykać paluchami. Nagle patrzę z domu wychodzi mój mały kochany piesek i patrze a w menu działania ma obrazek tej gazeciary i napisane "goń" czy tam "obszeczekaj" i zaczął ją gonić a ona tak zwiewała i wrzeszczała głupio :laugh: Ale głupio wyglądała prawie się posikałam ze śmiechu :laugh:

andy 752 14.08.2007 13:00

do mnie raz przyszła gazeciara o 00:00 w nocy (nie wiem jak to się stało) a ja akurat miałam balange no i ona rzuciła mi gazete i normalnie zmieniła strój na jakiś błekitny brokatowy stroj (to była sukienka) zaczeła wywijać, stawac na rekach robić salta i jakieś niestworzone rzeczy, a potem rozebrała się i zaczeła sie wypinac i to wszystko było bez cenzury! mało tego zrobiła sie cała w zołtym sluzie jak w miodzie. potem poszła po szczotke do kibla i sie wyczysciła z tego "miodu" i wszyscy byli cali w tym miodzie i zaczeli na nią wymiotować a to było w TS 1!
nie wiem jak w ts 1 wymiotowali. to nieprawdopodobne!!

Caroline 14.08.2007 13:25

kupiłam działkę a, że na tej działce ktoś mieszkał ale zmarł, został grób. codziennie przed 24 jest ta melodyjka jak duchy wychodzą oO a z tego grobu wychodzi nie duch, człowiek- Kalos i dzwoni mi w nocy do domu oO

Alene 15.08.2007 19:07

Cytat:

Napisał andy 752
do mnie raz przyszła gazeciara o 00:00 w nocy (nie wiem jak to się stało) a ja akurat miałam balange no i ona rzuciła mi gazete i normalnie zmieniła strój na jakiś błekitny brokatowy stroj (to była sukienka) zaczeła wywijać, stawac na rekach robić salta i jakieś niestworzone rzeczy, a potem rozebrała się i zaczeła sie wypinac i to wszystko było bez cenzury! mało tego zrobiła sie cała w zołtym sluzie jak w miodzie. potem poszła po szczotke do kibla i sie wyczysciła z tego "miodu" i wszyscy byli cali w tym miodzie i zaczeli na nią wymiotować a to było w TS 1!
nie wiem jak w ts 1 wymiotowali. to nieprawdopodobne!!

nie wierze :O :wacko: :con: :con: :con:

Lilith 15.08.2007 19:26

ja trochę też nie :D
A ja nie miałam śmiesznej historii ;) Ale jak coś mi się zdarzy to napiszę :smirk:

Caesum 19.08.2007 11:43

Andy, ty się lepiej walnij słynnym młoteczkiem parę razy zanim takie coś napiszesz ;)
Po 1 - Simy nie rzygają
Po 2 - Simy nie mogą być usmarowane w miodzie
Po 3 - Gazeciara o takiego godzinie nie przychodzi...
Po 4 - Daj screena to może zwrócę honor ;]

łups, zapomniałem!

U mnie nic ciekawego sie nie wydarzyło poza...
Kiedyś pojechałem z simką i jej koleżanką na wakacje, niestety nie wiedziałem gdzie się kupuje nocleg, moja simka była już zmęczona więc poszła się myć, za nią poleciała koleżanka i zasnęła , Simka nie mogła wyjść z wanny przez dwa dni! :laugh:

EDIT: Raz też Nowak próbował zmienić Henryka Ćwira w żabę, patrze i... Henryk stoi... Jednak obok niego jest żaba! Rozglądam się za Majką i... O kurcze... Nowak chybił i trafił Majkę! xDD

ola-misia 19.08.2007 20:52

A ja niedawno byłam na wakacjach i ta przewodniczka (no wiecie kto:P) pływała w basenie xD na ddodatek w jednej ręce 3mała jakąś książke, a drugą ręką machała..:D

andy 752 22.08.2007 10:39

ja wiem jak to sie stało: za dużo dodatków z neta i za mało miejsca na dysku i dwie gry miały oczyszczanie niepotrzebnych rzeczy a jedna z tych gier to ts1 a druga ts2! i im powywalało połowe plików i jak ts1 mi sie włączyło to włączyło mi się kilka plików z ts2.

andy 752 22.08.2007 10:42

[QUOTE=Erestor Narmolanya]Andy, ty się lepiej walnij słynnym młoteczkiem parę razy zanim takie coś napiszesz ;)
Po 1 - Simy nie rzygają
Po 2 - Simy nie mogą być usmarowane w miodzie
Po 3 - Gazeciara o takiego godzinie nie przychodzi...
Po 4 - Daj screena to może zwrócę honor ;]

posłuchaj przeczytaj mój ostatni post w tym temacie

P.S.
nie moge wklejać zdjęć czy jak ty tam wolisz screenów.
za wolno chodzi mi internet, musiałabym je wstawiać ze 3 dni

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:43.