TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Który wiek u simów jest najlepszy? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13100)

Velixica 23.07.2005 08:41

Nastolatek albo dorosły

Nastolatek ma dużo fajnych ciuszków :) i jest ciekawie,ale ta praca daje minusa :| .Za to dorosły ma dużo możliwości :D .

Fiolka 22.08.2005 20:30

Dorosli gora!

:D
Wole doroslych bo :P :
-Maluchy idzieci maja malo mozliwosci :(
-Nastolatki = praca domowa :1smutny:
-Staruszki niespodziewanie umieraja :\

Nesy 23.08.2005 16:30

Ja najbardziej lubię grac nastolatkami ale denerwuje mnie to ze nie mogą mieszkać sami.
Dorosłymi też lubię grać.

"-Nastolatki = praca domowa"

Moi nie chodzą do szkoły. :P

Cocco 23.08.2005 17:00

Cytat:

Napisał ...:::Ogniste Serce:::...
Nastolatek ma dużo fajnych ciuszków :) i jest ciekawie,ale ta praca daje minusa :| .Za to dorosły ma dużo możliwości :D .

Nie daje minusa.
ALe ja wolę dorosłych.

klakla999 24.08.2005 13:33

nastolatkowie i dorośli

Qb021 24.08.2005 17:58

Dorośli :P

Dorośli, dorośli i jeszcze raz dorośli :D . Dlaczego? Tak jak wszyscy - dużo możliwośći. Chociarz i nastolatkowie są też dobrzy :P

Doris 25.08.2005 10:15

Najlepsze są bobasy,przy nich nie trzeba sie męczyć,prawie cały czas leżą w łóżeczku,wyjatkiem jest tylko czas karmienia.Mi najlepiej się gra bobasami,młodymi dorosymi i dorosłymi,również nastolatkami,ale cóz szkoła...lekcję,ale za to maja fajne ciuchy.

sims_rules 25.08.2005 10:39

ja w sumie to lubie grac doroslymi, bo moga wychowywac dzieci, albo codziennie 'zdobywac' trzy osoby, tak jak robia to moje 'romantyczne' simy :P i nastolatkami - bo moga miec pelno jakis niby milosci, a jak dorastaja to wszystkie te milosci biora w leb, bo mi si enie chce czekac, az dorosna w swoich domach :D, i wtedy juz dorosly sim szuka innej doroslej simki :P a swoje dawne sympatie ma w yyy... pupie :P Doris: przeciez nastolatkowie maja malo bardzo szkoly. zadania domowe? a po co je odrabiac? moje simy maja platynowe wskazniki aspiracji, same 6+ a lekcje odrabiaja tylko wtedy, kiedy che zajac sie bardziej innymi simami :P.

Jeca 04.10.2005 21:32

Wasza ulubiona grupa wiekowa

Moja ulubiona to nastolatek i takie małe dziecko
które trzeba nauczyć chodzić i mówic i korzysta.c z toalety.. :D
A nie lubie emerytów ;) ..A wy??

berata edit: Połączyłam tematy, bo już to było...

Korba 05.10.2005 08:00

Ja bardzo lubię grać dziecmi w wieku szkolnym.Powód?Robią różne śmieszne rzeczy i mają fajne głosiki.Np.żeby odebrać telefon lub umyć ręce stoją na zielonym stołeczku a to jest takie fajniuuutkie! :) a po nich lubię nastolatków.Dorośli.....Hmm to zalezy jak wyglądają bo brzydkich nie lubię! :D A bobasów i małych dzieci nie cieeeerpie.Co chwilę sim ma opcje :Weź dziecko.Ile możnno!Zamiast swoimi sprawami dzieciakiem, się zajmuje.A właściwie to nie zajmuje tylko trzyma przez cały dzień na rekach xP

Uff,ale się rozpisałam :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:09.