![]() |
Odp: Studia-Który wydział najlepszy?
Moim zdaniem fajna jest sztuka, bo lubię artystycznych i kreatywnych Simsów... xD
Niezła jest też psychologia, matematyka i historia. Ale właściwie poza tym, że dzięki kierunkom szybciej jest potem osiągnąć szczyt w karierze zawodowej to niczym się nie różnią. |
biologia najlepsza...
najszybciej mi szło... : D |
Mi najlepiej idzie ze sztuką:)
W końcu to moje hobby... Jedną simką już skończyłem studia:) |
Ja skończyłem dotychczas biologię i jestem bliski osiągnięcia szczytu kariery (krowo-kwiat świetny w użytku :D:D;) ), studiuję jeszcze nauki polityczne, aktorstwo, matematykę, fizykę, sztukę, i chyba psychologię.
|
Ja zawsze wybieram dla swoich simów kierunek, który ułatwi im dalszą karierę, czyli np. jeśli mój sim ma pracować w karierze Wywiad, to kieruje go na Nauki polityczne lub Ekonomię, bo rozwija się na nich umiejętności potrzebne później do awansu w karierze :)
|
Ja miałam tą co się zdobywa wskrzesiomat.
A dlatego, że chciałam wskrzesić sima, a nie znałam kodu na odblokowanie nagród xd. |
Mnie coś naszło na studiowanie biologii :D. Ale aktorstwo też fajne ^^.
|
Ja wybieram wydział w zależności od celu życiowego sima. Jeśli ma np. dożyć złotego jubileuszu, to wybieram mu zgodnie z moimi upodobaniami. Jednak najfajniejsza moim zdaniem jest psychologia i aktorstwo.
|
Osobiście każdemu Simowi nadaję wcześniej jakiś cel i wybieram wtedy kierunek. Inna sprawa że jeszcze żadnym Simem nie skończyłem studiów, bo to się nudne robi...
|
Ja też najczęściej ustalam kierunek studiów wcześniej wybierając co dany sim będzie robił w przyszłości. Ale najbardziej przypadły mi do gustu sztuka i aktorstwo ;D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:20. |