TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dom czy Akademik? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15446)

Monitkowa 04.02.2008 08:42

Odp: Dom czy Akademik?

I słusznie... pamiętam że ubrałam swoją simkę w taki niebieski dresik z czarnym `cierniem` na tyłku, i do akademika przyszła dziewczyna identycznie ubrana jak moja :P

Definition 04.02.2008 16:16

Odp: Akademik

Owwww, ja jeszcze w domku simem nie mieszkalam, przeciez to nudne xP dom mam po studiach :)

Cytat:

Napisał Karo
Moi studenci mieszkali najpierw w domku a potem w akademiku.
Akademik jest ciężki do wytrzymania.Wszystkie wieże radia i telewizory grają na ful. telefon wciąż dzwoni i nikomu nie chce się odebrac. Każdy robi to na co ma ochotę i w ogóle totalny syf.Nikt po sobie nie sprząta,chyba że kucharz talerze.
W toaletach i pod prysznicami pełno wody ,no i są brudne, w pokojach nauki walają sie książki po podłodze,bo studenci przewaznie nie odkładają na miejsca.
Słowem-jak w prawdziwym akademiku.

u mnie nie włącza nikt radia, tylko telewizor, jak mi to przeszkadza to podchodze i wyłączam :D :shy: a jak juz jest troche brudno, to nakłaniam kogos do posprzątania :shifty: wiec naprawde nie jest źle

Paulina The sims 2 :) 05.02.2008 17:52

Hej

DOM DUZO MIEJSCA AKADEMIK NOWI ZNAJOMI

JA WOLE AKADEMIK POTEM JAK DO DOBREJ PRACY TO TAK DUZO PRZYJACIOL !!!

Parsley 06.02.2008 09:53

Chyba wolę akademik ;D O dziwo w domu jest mniej spokoju (przynajmniej w domu mojej simki) ciągle przychodzi do niej jakaś podstarzała trenerka i simowie ćwiczą, ćwiczą zamiast się uczyć ==' Oprócz trenerki przychodzi jakaś krowa której za nic nie da się wyprosić i dziewczyny w sukienkach z lamą które podskakują i śpiewają. Wszyscy wchodzą bez zaproszenia i korzystają ze sprzętów. Po dwóch simowych dniach idą i zostawiają bałagan =='. i tak przychodzą znowu po paru godzinach xD. Hardcore poprostu.

nicram01 07.02.2008 19:37

ja wole akademik studenci różne tam takie

qdamn 08.02.2008 14:31

dla 'normalnych' simów akademik, a dla rodzin które robie dla zabawy (tzn. elegancja francja XD) to jade na motherlodzie i kupuje domy ^ ^

Auroella 08.02.2008 17:53

Ja ostatnio daje Simów do własnego domu. Jednak do tego czasu wszyscy moi studenci pomieszkiwali w akademikach.

bartek0101 09.02.2008 20:42

Mój sim mieszka w akademiku ten klimacik jest ekstra zawsze ma się znajomych i poznał mądrą i ładną brunetkę:)więć wole akademik:):)

lithium 09.02.2008 21:02

w sumie ja też, ale gra się trochę zacina i wkurzają mnie te lamy i inne takie : P

Kicia 13.02.2008 08:50

Akademik :P tak wesoło i jest zwała jak im się w stołówce kuchenka pali i wszyscy wieją :laugh: (tak, wiem że to nie jest śmieszne) ale niedługo zbuduję swój akademik i dam na forum :) (jak mi wyjdzie)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:03.