![]() |
Odp: Dom czy Akademik?
I słusznie... pamiętam że ubrałam swoją simkę w taki niebieski dresik z czarnym `cierniem` na tyłku, i do akademika przyszła dziewczyna identycznie ubrana jak moja :P
|
Odp: Akademik
Owwww, ja jeszcze w domku simem nie mieszkalam, przeciez to nudne xP dom mam po studiach :)
Cytat:
|
Hej
DOM DUZO MIEJSCA AKADEMIK NOWI ZNAJOMI JA WOLE AKADEMIK POTEM JAK DO DOBREJ PRACY TO TAK DUZO PRZYJACIOL !!! |
Chyba wolę akademik ;D O dziwo w domu jest mniej spokoju (przynajmniej w domu mojej simki) ciągle przychodzi do niej jakaś podstarzała trenerka i simowie ćwiczą, ćwiczą zamiast się uczyć ==' Oprócz trenerki przychodzi jakaś krowa której za nic nie da się wyprosić i dziewczyny w sukienkach z lamą które podskakują i śpiewają. Wszyscy wchodzą bez zaproszenia i korzystają ze sprzętów. Po dwóch simowych dniach idą i zostawiają bałagan =='. i tak przychodzą znowu po paru godzinach xD. Hardcore poprostu.
|
ja wole akademik studenci różne tam takie
|
dla 'normalnych' simów akademik, a dla rodzin które robie dla zabawy (tzn. elegancja francja XD) to jade na motherlodzie i kupuje domy ^ ^
|
Ja ostatnio daje Simów do własnego domu. Jednak do tego czasu wszyscy moi studenci pomieszkiwali w akademikach.
|
Mój sim mieszka w akademiku ten klimacik jest ekstra zawsze ma się znajomych i poznał mądrą i ładną brunetkę:)więć wole akademik:):)
|
w sumie ja też, ale gra się trochę zacina i wkurzają mnie te lamy i inne takie : P
|
Akademik :P tak wesoło i jest zwała jak im się w stołówce kuchenka pali i wszyscy wieją :laugh: (tak, wiem że to nie jest śmieszne) ale niedługo zbuduję swój akademik i dam na forum :) (jak mi wyjdzie)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:03. |