TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Wampir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22270)

Sherlock 21.03.2010 19:39

Odp: Wampir

No ok, wszystko cacy, ale jaki sens ma ten temat?

EDIT: Aaa... pomyliły mi się pewnie tematy XD

Łezka 21.03.2010 22:55

Sherlock jest sens. Otóż każdy wymienia swoje zdanie na temat wampirów. Ja mogę dodać, że miałem plagę wampirzą w Miłowie, ponieważ moja "zawampirzona" Simka gryzła swoich przyjaciół, a oni gryźli swoich. Wtem spokojna babcia - P. Elżbieta - teściowa Dina Kaliente wychowująca wnuczęta została wampirem... na dzieci opryskliwie pryskała wampirzym pryskiem "pssss". Latała po dzieci jako nietoperz. =D

eS_guy 24.06.2010 18:07

Mam pytanie: otóż jak działa skrzyżowanie wampira z simoroślą? Bo wampir cały dzień musi spędzać w trumnie gdzie nie ma światła, a to jest śmiertelne dla simorośli, która go potrzebuje do życia. Wiem że niektórzy nazywają tę krzyżówkę wampiroroślą czy jakoś tak ;p Pytam bo otrzymanie takiego stwora jest bardzo pracochłonne...

kotecek 25.06.2010 19:49

Mój 100 post :D
Ja plagę wampirów miałem w Dziwnowie :D

Miley98 26.06.2010 09:46

Cytat:

Napisał eS_guy (Post 1265132)
Mam pytanie: otóż jak działa skrzyżowanie wampira z simoroślą? Bo wampir cały dzień musi spędzać w trumnie gdzie nie ma światła, a to jest śmiertelne dla simorośli, która go potrzebuje do życia. Wiem że niektórzy nazywają tę krzyżówkę wampiroroślą czy jakoś tak ;p Pytam bo otrzymanie takiego stwora jest bardzo pracochłonne...

Gdy zrobisz taką krzyżówkę to wtedy wampirolośl szybciej traci wodę.

Sheolo 04.07.2010 12:05

Hej, a właśnie... co do krzyżówek - zamierzam mieć NŻ, a mam także zwierzaki... domyślacie się, o co chodzi ? No więc... da się zrobić ,,krzyżówkę'' Vampirka oraz Wilkołaka ? :)

Emil96 05.07.2010 09:18

nie nie da się

Miley98 05.07.2010 11:10

Emil96 da się sama próbowałam.

Master of Disaster 05.09.2010 06:10

Miałam niedawno zabawne zajście z wampirami. Moja Simka, która akurat skończyła randkę na Przedmieściu (bardzo udaną, nawiasem mówiąc), natknęła się na wampira. Kazałam jej go zaczepić - taki kontakt przyda się w przyszłości, pomyślałam. Hrabia Jak-mu-tam, nie pamiętam nazwiska, niespecjalnie chciał z nią rozmawiać, więc stwierdziłam, że wyślę dziewczynę do domu. Ta jednak najpierw zechciała strzelić sobie drinka. Jak już miała wychodzić - gość ją ukąsił! A co ciekawe, byli tylko znajomymi (0 pkt kontaktów długoterminowych, -1 pkt krótkoterminowych). No i stała się wampirem... Co ciekawe, inny mój Sim, który bardzo chciał stać się wampirem, musiał uwieść hrabinę Eulalię, dopiero wtedy łaskawie go ugryzła.

Jakub 07.09.2010 19:06

Cytat:

Napisał KathySelden (Post 1299155)
Miałam niedawno zabawne zajście z wampirami. Moja Simka, która akurat skończyła randkę na Przedmieściu (bardzo udaną, nawiasem mówiąc), natknęła się na wampira. Kazałam jej go zaczepić - taki kontakt przyda się w przyszłości, pomyślałam. Hrabia Jak-mu-tam, nie pamiętam nazwiska, niespecjalnie chciał z nią rozmawiać, więc stwierdziłam, że wyślę dziewczynę do domu. Ta jednak najpierw zechciała strzelić sobie drinka. Jak już miała wychodzić - gość ją ukąsił! A co ciekawe, byli tylko znajomymi (0 pkt kontaktów długoterminowych, -1 pkt krótkoterminowych). No i stała się wampirem... Co ciekawe, inny mój Sim, który bardzo chciał stać się wampirem, musiał uwieść hrabinę Eulalię, dopiero wtedy łaskawie go ugryzła.

Bo to Bład gry. To tak jak wampir w Kuchni zuzi.
Np aby ,,Uaktywnić,, takie kąsanie wystarczy poczekać 3 h. lub nakłonić go do ukąszenia sima.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:19.