![]() |
Odp: Wampir
No ok, wszystko cacy, ale jaki sens ma ten temat?
EDIT: Aaa... pomyliły mi się pewnie tematy XD |
Sherlock jest sens. Otóż każdy wymienia swoje zdanie na temat wampirów. Ja mogę dodać, że miałem plagę wampirzą w Miłowie, ponieważ moja "zawampirzona" Simka gryzła swoich przyjaciół, a oni gryźli swoich. Wtem spokojna babcia - P. Elżbieta - teściowa Dina Kaliente wychowująca wnuczęta została wampirem... na dzieci opryskliwie pryskała wampirzym pryskiem "pssss". Latała po dzieci jako nietoperz. =D
|
Mam pytanie: otóż jak działa skrzyżowanie wampira z simoroślą? Bo wampir cały dzień musi spędzać w trumnie gdzie nie ma światła, a to jest śmiertelne dla simorośli, która go potrzebuje do życia. Wiem że niektórzy nazywają tę krzyżówkę wampiroroślą czy jakoś tak ;p Pytam bo otrzymanie takiego stwora jest bardzo pracochłonne...
|
Mój 100 post :D
Ja plagę wampirów miałem w Dziwnowie :D |
Cytat:
|
Hej, a właśnie... co do krzyżówek - zamierzam mieć NŻ, a mam także zwierzaki... domyślacie się, o co chodzi ? No więc... da się zrobić ,,krzyżówkę'' Vampirka oraz Wilkołaka ? :)
|
nie nie da się
|
Emil96 da się sama próbowałam.
|
Miałam niedawno zabawne zajście z wampirami. Moja Simka, która akurat skończyła randkę na Przedmieściu (bardzo udaną, nawiasem mówiąc), natknęła się na wampira. Kazałam jej go zaczepić - taki kontakt przyda się w przyszłości, pomyślałam. Hrabia Jak-mu-tam, nie pamiętam nazwiska, niespecjalnie chciał z nią rozmawiać, więc stwierdziłam, że wyślę dziewczynę do domu. Ta jednak najpierw zechciała strzelić sobie drinka. Jak już miała wychodzić - gość ją ukąsił! A co ciekawe, byli tylko znajomymi (0 pkt kontaktów długoterminowych, -1 pkt krótkoterminowych). No i stała się wampirem... Co ciekawe, inny mój Sim, który bardzo chciał stać się wampirem, musiał uwieść hrabinę Eulalię, dopiero wtedy łaskawie go ugryzła.
|
Cytat:
Np aby ,,Uaktywnić,, takie kąsanie wystarczy poczekać 3 h. lub nakłonić go do ukąszenia sima. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:19. |