![]() |
Cytat:
|
fantastyczny?? :D :D hhe he :D oj te literówki :D
fantastyczny to on nie jest... ale ostatnio się zdiwiłam - bo moja gwiazda już go nie ma :blink: mam trochę ponad 20 przyjaciół dorobiłam sobie jeszcze kilka (a co jak szaleć to szaleć :lol: ) oczywiście nie obyło się bez magicznej pałeczki ;) no i w każdym razie mój fanatyk już mnie nie nawiedza... a szkoda fajne te czarne róże były :D |
Ach te czarne róże ^_^ Przydawały się do czarów i dlatego lubiałam tego FANATYCZNEGO fana :P a zwłaszcza pod postacią żaby ;)
|
Cytat:
w cudzysłowiu-mi on nie dokucza :lol: :lol: |
fan jest cool :)
|
tyle że to nie temat o fanatycznym wielbicielu tylko o tajemniczym gościu :P
|
A tak soko :rolleyes:
Przepraszam za mój tak tragiczn błąd :D |
może ja jestem za bardzo nerwowa ale wk**sz mnie Magi swoimi głupimi postami w stylu "przepraszam... i coś tam cos tam"... <_< ty se zwyczajnie posty nabijasz...
a teraz do rzeczy... Tajemniczy gość u mnie podniósł ostatnio stawkę - za czarowanie w dzielnicy showbiznesu musiałam zapłacić 50 simolenów... ciekawi mnie czy cos by zrobił gdyby non stop się czarowało np. na mieście... no bo w końcu mówi że musi na mne donieść.... B) |
Ściągnęłam sobie z tej strony
tą waszą fasolę. |
Wiem, ze niedzwiedzie wyjadające ci miod można zatrzymac stawiając przed ,,tym czyms gdzie sie go wyrabia" stoliki. Ale niewiem czy tego goscia mozna tak zatrzymac :huh:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:55. |