![]() |
Super, super i jeszcze raz super, przecztałam cały- od początku do końca i bardzo mi się podobało. Pozdrawiam i czekam na odcinek 18.
PS: chyba nie muszę dawać oceny, bo jest ona oczywista 100000/10 :D |
:)
Mi tam nieszczególnie przypadło do gustu... :)
Ale nie jest takie złe :P :P :P Pozdrawiam :D |
Nieźle...
... ale mogłoby być lepiej. Coś nie do końca mnie to całe FS przekonuje. 8/10.
PS. Chyba powinno się pisać: "nagroda Pulitzera"? |
strasznie nudny, jakos mnie nie zachecilo, moze dlatego, ze krotki.
|
Nie czytałam jeszcze tego fs ale ten odcinek mnie do tego nie zachęcił. Zastanowie się nad tym, czy przeczytać cały, od początku
A propos na zdjęciach 13-23 chyba są nieskie ściany! |
Fajny odcinek, budynki wydają się być dopracowane, podobają mi się bloki. :) Zdjęcia są bardzo ładne. Tylko Cedriga jak nie było tak nie ma. :| Mógłbyś pokazać. :P
Tak ogólnie to jest bardzo fajnie i na dzień dzisiejszy dałabym Ci 5 gwiazdek, a nie 4, jak kiedyś dałam. ;) Ale wtedy mnie tak nie interesowało jak teraz i jesteś w tym pisaniu coraz lepszy, nie ma tylu powtórzeń, niepotrzebnych przecinków itd., przez co o wiele lepiej się czyta. Był jeden błąd- zamiast "mordercom" powinno być "mordercą". Do zarzucenia nie mam nic poza tym, że nie pokazujesz Cedriga. I przez to wydaje się, jakby akcja się dłuugo ciągła. ;) Jestem ciekawa odcinka 19. ;) Pozdrawiam |
Mnie sie podoba i ociupinka miu w tej scence gdzie przyszła pokojówka przypomniało BR by Isi nie wiem czemu.Te ft JesT BOSKIE kocham je tak jak BR :):):),
10/10 czekam na 19 odcinek... |
Jak zwykle świetny odcinek ;-)
Na serio brakuje mi słów żeby to opisać... rewelacja xD Zauważyłam błąd: nie "meil" tylko "mail", a pozatym wszystko ok ;-) Akcja jest po prostu genialna... czyżby ci goście mieli zamordować Chinke? => Szkoda, że nie masz zbyt wiele czasu, bo już nie moge doczekać się 19 odcinka ;-) A w ogóle masz zaplanowaną już ilość? Ile będzie odcinków? Oby jak najwięcej ;-) Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
Ciesze się, że spodobał sie wam odcinek 18:) Zacząłem już prace nad kolejnym.
Nasty, nie zbyt rozumie Twoją opinie, co jest krótkie? Na serio nie wiem o co chodzi. NaNiko to nie niskie ściany, to są takie duże okna :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:37. |