TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Oblicza miłości- komiks (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=26853)

karolcia92 12.01.2007 19:17

Kiedy czytam każdy nowy odcinek, to Twój komiks(czy fotostory) coraz bardziej mi się podoba. Moja ocena to 10/10.
Ps.Ta różowa sukienka Amandy i te minisukienki Flory, są ściągnięte z netu, czy z jakiegoś dodatku? To samo pytanie z fryzurami ;)

Megi:* 14.01.2007 17:04

Świetny, boski, idealny!!
Tyle mogę powiedziec na temat tego komiksu.
Niedawno znalazłam go w necie, jednym tchem przeczytałam wszystkie odcinki i do tej pory jestem pod wrażeniem.
Nawet się zarejestrowałam na forum :)
Ale wrócmy do komiksu.... Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki!! I nie mogę się doczekac... Pozdrowionka :*

Monitkowa 18.01.2007 20:45

No a ja mam nadzieję, że odcinek pojawi się w następnym tygodniu :)

Kasiunia14lat 19.01.2007 12:41

Extra!

HeY!
To najlepsze Fotostory! Czekam na 12 odcinek! Jest super! Najbardziej jestem ciekawa jak Flora umebluje domek i co wyniknie z tego spotkania...Mam pewne przeczucia, ale zobaczymy czy słuszne ;P
Pozdrawiam i na koniec dopowiem: JESTEM NOWA więc zagłosowałam w sondzie :)

Apostołka 19.01.2007 18:49

Hoho się namnożyło tych komentarzy :D Dziękuję wszystkim ;) Od razu powiem, że odcinka nie będzie w tym miesiącu z całą pewnością, bo w mojej szkole już w pierwszej klasie każą nam myśleć o maturze i będę mieć kilka testów z całego półrocza xP No, więc jak dobrze pójdzie to może pod koniec ferii, bo na początku wyjeżdzam... No więc w najlepszym wypadku pod koniec lutego >.< kurczę, jak to odlegle brzmi :P

Nie mogę się powstrzymać xD kasiunia14lat nie sĄdzie, a sondzie ;)

Kasiunia14lat 20.01.2007 17:09

Ups...

Cytat:

Napisał polcia
Hoho się namnożyło tych komentarzy :D Dziękuję wszystkim ;) Od razu powiem, że odcinka nie będzie w tym miesiącu z całą pewnością, bo w mojej szkole już w pierwszej klasie każą nam myśleć o maturze i będę mieć kilka testów z całego półrocza xP No, więc jak dobrze pójdzie to może pod koniec ferii, bo na początku wyjeżdzam... No więc w najlepszym wypadku pod koniec lutego >.< kurczę, jak to odlegle brzmi :P

Nie mogę się powstrzymać xD kasiunia14lat nie sĄdzie, a sondzie ;)

Wiesz ten błąd to chyba przez pośpiech :D Mam nadzieję, że nie wyszłam na wielką debilkę ;)
Czekam na kolejny odcinek... Szkoda, że tak późno się pojawi :D
Dzięki,że mnie poprawiłaś :* Jak da się EDYTOWAC to poprawię :)
Pozdrawiam

karolcia92 20.01.2007 18:10

Cytat:

Wiesz ten błąd to chyba przez pośpiech Mam nadzieję, że nie wyszłam na wielką debilkę
Nie, nie wyszłaś na debilkę. Każdemu czasem zdarzają się błędy.
Szkoda polcia, że następny odcinek będzie tak późno. Mam nadzieję, że to jeszcze nie będzie koniec.

Monitkowa 20.01.2007 18:16

No straszna szkoda ;(
Jak ja to wytrzymam... ;) :(
No ale trzeba poprawiać perfidne oceny na koniec semestru....

PS. Twój komiks jest serialnie duuuuuuuużo lepszy od "Balcony Revolution"
hihihi

Isi 20.01.2007 22:20

Cytat:

Napisał SuRvEy
No straszna szkoda ;(
Jak ja to wytrzymam... ;) :(
No ale trzeba poprawiać perfidne oceny na koniec semestru....

hihihi

Od "Raperki Roku" też jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo lepszy. :P
I od Twoich pozostałych "dzieł". Może napisz też o tym. ;)
Znajdzie się wiele rzeczy, od których "Oblicza Miłości" są lepsze.
A co mój komiks ma do rzeczy tutaj? Rozumiem raz, dwa, pięć, ale już co najmniej kilkanaście Twoich aluzji większych lub mniejszych zauważyłam w dziale FS, widzę że coś Cię bardzo boli. ;)

Apostołka 21.01.2007 08:42

Cytat:

Mam nadzieję, że to jeszcze nie będzie koniec.
Koniec jeszcze nie, lecz nie ukrywam, że podążam do niego z utęsknieniem :P
Cytat:

Hm, tak, na pewno jest lepszy od wielu różnych fs i komiksów, natomiast o jego najlepszość bym się kłuciła ;P Zresztą wszystko zależy od gustu. Wolę nie drążyć tego tematu...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:44.