![]() |
_^..^_
Piszę w imieniu ::kumpla:: :
Odcinek 6 pojawi się za dwa tygodnie, ponieważ autor tego fs wyjechał na zieloną szkołę. :D |
Znowu mam skurcz żołądka ze śmiechu...najlepsze jak ten dziadek się cieszy, bo znalazł 5 złoty! To jest porąbane, fakt, absuradalne także, ale genailne :P
|
Sory ziooms, że odświeżam ten temat, ale to jest jedyne fotostory na tym foróm, kótre mi się podoba!!!!!!!!!!! Jest zarąbiste!!!!! Ach, ta charyzma króla królików i jego słógi, eh, klimacik mi się ódzielił.... *_* Dlaczego to fs nie jest kontynóowane?!?!
kómpló, łer ar jó??? did jó daj, or somfin? NOOOŁ, PLIIZ, NOOOŁ!!!! kent jó dó dis mi bejbi!!!!!! ;(;( lajf is rili brótal |
A mi się też to fs podoba i to bardzo :D
ale kiedy zrobi następny odcinek i czy w ogóle? |
Genialne! Masz rozbrajające poczucie humoru :smirk: :D Bardzo ładne zdjęcia, genialne zbliżenia. Szkoda, że grafika... no ta podłoga rozmazana :P Ale ogólnie oryginalne, zabawne i w ogóle. U mnie masz 10/10. Czekam na dalszy ciąg :smirk:
|
loffam dziadka ;]
to jest bosskie! normalnie te teksty..... boski jestes ;p
|
hehe fajne tylko jak dla mnie to nie jest odcinek
PS: Ja tez mam 10 wiosen i bruno juh gi fykilop czyli i guwno cie to obchodzi |
Dziewczysiu!
Może tak grzeczniej? Ja rozumiem że mieszkasz w śmietniku przy ulicy Simowej do czego sama się przyznałaś (i tam takie wyrazy są normalną sprawą) ale mimo wszystko opanuj się trochę,bo widze co robisz,a wiek absolutnie cie nie usprawiedliwia... PS.Aha pisze się "gówno"...(za przeproszeniem :P) |
Cytat:
Wszyscy po cichu czekamy na kolejne odcinki ! :D Dziadka lubię najbardziej :P |
Kiedy kolejny odcinek?
Czy będzie kolejny odcienek? Już nie mogę się doczekać! Super FS! Ale Oblicza miłości też są OK :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:56. |