![]() |
u mnie czasami to kiepsko.Moim zdaniem najtrudniej jest prowadzic kwiaciarnie bo trzeba na okrągło robić te wazony .Ja jescze mało odkryłem.Teraz sie podniecam robotami bo są super!!!Strasznie mi sie podobają i są najlepsze
|
Cytat:
|
ja kupilam na komputronik ale moj tata ma znizke
|
A ja zaczelam grac tak ostro dzis ok. godziny 20 , skonczylam przed chwilą i juz mi sie to nudzi. Moja kwiaciarnia zdobyła najwyższy poziom(dziesiąty) i teraz juz jest nudno. Simka moja ma złotą rangę sprzedawcy, chodzi za ludzmi i manipuluje nimi:] Ma też brązową rangę florysty. Pracuje u mnie 4 pracowników. Jedna robi bukiety,drugi stoi na kasie, trzecia namawia do kupienia towaru, a czwarty dba o dostawy.
tego, ktory zajmuje sie dostawami to mialamm takiego fajnego przystojniaka, ale spalił sie i jest jakis inny. Ten za to cały czas śmierdzi. Odświażam go za pomocą insimenatora a on dalej śmierdzi;p Co sie robi , gdy firma osiagnie najwyzszy poziom? |
daj produkty do tanio (cena) i potem co drugi klijent daje ci gwiazdke...Ja tak zrobilam i obecnie jestem na 8 poziomie:P
|
Screeny:]
Hejka, przestawie wam kilka screen'ów :]
berata edit: Do screenów mamy inny dział! |
Mi się podoba ale nie moge znalezc np tej toaletki "koniec brzydoty" ;P moze jestem ślepa :P :D
|
Cytat:
|
pory roku??
ej...weszłam na tą lazurową promenadę i teren zawsze był trawiasty (znaczy zielony) a tu dzisiaj wchodze!! I okolica na biało O_O. Na 100% nie jest to ani pustynia, ani piasek, ani beton! Jak sprawdzałam to żadny nowy teren okolic nie doszedł. Na samym początku zrobiłam gały. A później miałam wątliwości czy to śnieg :wacko: wy tez tak mieliście? Nie wciskałam żadnego kodu ani nieczego nie ściągalam! Jak mi sie uda to zaraz dam foty. Jesli okaże się , że to nic nowego to ja jestem juz do granic tepa , że o niczym nie wiem
EDIT: http://img414.imageshack.us/img414/5...eenshot7sa.png |
Bardzo dziwne mi sie tak nie zdarzyło...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:47. |