TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

wuSs 30.09.2007 12:33

Odp: Co chcielibyście zmienić?

co z tego, ze ssie? to chyba nie znaczy, ze nie mozna czerpac pomyslow stamtad. :d
po jednym to przesada. komus sie raz wymknie - albo nawet nie zauwazy ze regulamin sie zmienil - i juz ma bana. ban ot jeszcze bym przezyla bo 25h to malo, ale utrata reuptacji to naprawde DUZO. malo osob przyznaje dodatnia reputajce a co dopiero jak zaczna odbierac za wulgaryzmy...

Windrider 30.09.2007 13:03

Cytat:

Napisał wuSs
ban ot jeszcze bym przezyla bo 25h to malo, ale utrata reuptacji to naprawde DUZO. malo osob przyznaje dodatnia reputajce a co dopiero jak zaczna odbierac za wulgaryzmy...

Jak dla kogo. Dla mnie to ban byłby karą (chociaż 24h to kara raczej mało bolesna ;]) bo reputacja mi lekko mówiąc zwisa ;]

Eámanë 30.09.2007 13:03

Kara jest za każdy wulgarny post. Więc jeśli ktoś ostro nabluzga, ale w tym samym poście, odejmujemy jeden punkt reputacji i przyznajemy bana na jeden dzień.
Nie będzie żadnego 'do trzech razy sztuka', bo ktoś musiałby to zliczać i pilnować, szybko byśmy się pogubili. A tak - przynajmniej będziecie się pilnować :)

wuSs 30.09.2007 14:41

Cytat:

Napisał Windrider
Jak dla kogo. Dla mnie to ban byłby karą (chociaż 24h to kara raczej mało bolesna ;]) bo reputacja mi lekko mówiąc zwisa ;]

dla mnie reputajca to cale zycie... ;]

pomysl ile trzeba pracowac, zeby dostac 1 czy 2 punkty reputacji, a co trzeba zrobic zeby to stracic? :)

Megi 30.09.2007 16:17

WuSs,ale jaki Ty widzisz problem? Poprostu trzeba sie pilnowac.Inaczej nie da sie tego rozegrac,bo tak jak wspomniala Eamane,nie bedziemy zapisywac i zliczac ile razy ktos przeklnie.
Cytat:

pomysl ile trzeba pracowac, zeby dostac 1 czy 2 punkty reputacji, a co trzeba zrobic zeby to stracic?
Mi ojciec zawsze powtarzal "Pamietaj,nic w zyciu nie jest sprawiedliwe":)

stinkfist 30.09.2007 18:01

czemu odkleiliscie marudnika, szczesciarza i pozdrowienia? i wasze fotki?

wildthing 30.09.2007 19:13

Cytat:

Napisał Iceyy
czemu odkleiliscie marudnika, szczesciarza i pozdrowienia? i wasze fotki?

wlasnie, chcialam napisac o tym samym O_o wszystko sie teraz pieprzy, bylam przyzwyczajona (i chyba wiekszosc userow rowniez) do starego ukladu off topa..

wuSs 30.09.2007 19:21

Cytat:

Napisał Megi
nie bedziemy zapisywac i zliczac ile razy ktos przeklnie.

da sie inaczej, uwierzcie tylko trzeba poszukac. :)

Truskawkowa 30.09.2007 20:14

może , by było więcej konkursów..

Rocket 30.09.2007 20:23

to ile ty chcesz konkursów 10 za raz?
no właśnie czemu popsuliście offtopa? poprzedni układ był bardzo dobry

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:21.