![]() |
Odp: czy używacie czujników dymu i alarmu antywłamaniowego?
Tak Anique u Pań Kaliente zawsze jest włamanie. Przynajmniej ja ile razy nie zaczynałem nimi grać to był włamywacz bodajże Gordon Król, który był z kolei przyjacielem Damiana Biedaka.
|
Z reguły nie używam, gdyż zapominam :P
Jeśli jednak zdarzy się wypadek (pożar, włamanie) wtedy kupuję Mądry Polak po szkodzie :d |
Ja często zapominam kupować, ale u mnie włamania są raz na wieki, a pożar nie z winy moich simów (kiedyś przyszedł przedstawiciel Klubu Ogrodników i wywołał mi pożar, a nie miałam alarmu i on wyszedł w środku pożaru z domu, a jak był to tylko panikował, biedna simka:( ugasiła cały pożar)
|
ja zamontowalem czujnik w sypialni a zadzwonil jak pozar w kuchni byl :p a anty wlamaniowy tylko przy rzwiach wejsciowych
|
Ja czujnik dymu ustawiam w kuchni i na dworcu, a antywłamaniowy to w pokoju dzieci i w każdym przedpokoju :)
|
czujniki dymu - wszędzie tam gdzie stoi grill lub kuchenka
alarm antywłamaniowy - przeważnie przy drzwiach wejściowych i tam gdzie ogólnie są jakieś drzwi na zewnątrz domu, z tego względu że raz miałam niespodzianke gdy włamywacz wszedł drzwiami prowadzącymi do ogrodu :D |
Ah.. te niezapomniane chwile z włamywaczem u sióstr Kaliente :D Pierwszy raz jak grałem to się przestraszyłem ale potem już byłem przygotowany.. jedna siostra przygotowana przy drzwiach a druga przy telefonie :D
Ja oczywiście kupuje.. ale raczej tylko alarm antywłamaniowy bo najczęściej jem (a raczej moje simy jedzą) jedzenie typu płatki, chipsy, pizza. xD |
Ja nie daje alarmu bo na noc kasuje drzwi xd raz zapomniałam ich dac z powrotem i bylo male ups :D:D:D
|
Ja zawsze daje alarm i Wykrywacz dymu . Już mam nauczkę żeby dawać te rzeczy ponieważ raz jak, miałam małżeństwo to mi sie babka spaliła a nie miałam wykrywacza dymu i po tym wydarzeniu teraz zawsze o tym pamiętam. ;)
|
Ja zawsze daję, nawet jakby mieli przymierac głodem, ot co! :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:04. |