TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Ile Macie Dzieci w Rodzinkach??:) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42620)

brzos 02.01.2011 11:42

Odp: Ile Macie Dzieci w Rodzinkach??:)

3-4 dni chyba

Liv edit: 3 dni (75h dokładnie :))

Tadeusova 03.01.2011 20:24

1 lub 2, nie potrafie grac wiekszą ilością, musze jeszcze zajmowac sie dorosłymi.

kessaris 27.01.2011 21:47

Ja tam za bardzo nie lubię się opiekować dziećmi i zazwyczaj mam jedynaków. Ale zdarzało się że miałam po dwoje dzieci.

hellraiser 27.01.2011 21:55

W TS2 zazwyczaj jedno, maks. 2, dlatego że w Dwójce dzieci są bardziej żywe, wymagające, brudzące, bardziej zbliżone do realnych... W Trójce mi to lotto, ile się spłodzi, tyle jest. W TS3 to wszystko uproszczone, nie trzeba sprzątać pieluch czy butelek, ogólnie te dzieci takie sztywne jak mumie, a więc w Trójce mi to zwisa.

ultraviolence 27.01.2011 21:59

We wcześniejszych pokoleniach liczba dzieci dochodziła nawet do 8-10 :D Stopniowo zmniejszała się na 6-5 i na dzień dzisiejszy przeciętna ilość dzieci w każdej rodzinie wynosi 3, choć zdarza się też i mniej. Uwielbiam wielopokoleniowe, duże rodziny :)

firebolt 28.02.2011 20:28

Mój rekord to pięcioro biologicznych + dwoje adoptowanych. Zazwyczaj albo jedno albo troje, dwoje tylko wtedy, gdy mam bliźnięta lub gdy miedzy rodzeństwem istnieje duża róznica wieku
Edit: Helena, jak udało ci sie wychowac 10 dzieci ? o_O

Słonecznik 04.03.2011 14:52

Jal lubię mieć jedno, bo z reguły zajmuję się pokoleniami rodzin, a jak mam dwa to nie wiem, którym się opiekować.

chupa_chups 04.03.2011 15:06

Zazwyczaj od jednego do trzech. A jeśli już trójka to jedno adoptowane. Oboje rodziców zawsze spełnia się zawodowo i nie ma czasu na wychowywanie. Zostaje jedna opcja - opiekunka.

muffindance 16.03.2011 15:57

mam taka zasade w dwojce "do trzech razy sztuka" :P ostatnio ciagle rodza mi sie blizniaki (parki) dlatego adoptuje, ale to zazwyczaj za pierwszym razem zanim simka zajdzie w ciaze. ostatnio naszla mnie ochota na robienie wiecej dzieci (XD) bo te starsze wysylam na studia i jest miejsce dla tych 'nowych' ;)

ultraviolence 16.03.2011 16:33

Cytat:

Napisał firebolt (Post 1367817)
Helena, jak udało ci sie wychowac 10 dzieci ? o_O

Firebolt, a wiesz co to wyprowadzka starszego rodzeństwa z rodzinnego gniazdka? Chyba nie sądzisz, że tę dziesiątkę miałam w jednym czasie? ;) Nawet gdybym chciała, to system gry na to nie pozwala.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:06.