![]() |
Odp: Dom UpadŁych Drzew
Nieśmiertelne, bo się nie starzeją :P Ale umierają wystawieni na światło słoneczne ;)
|
No, ale cała rodzinka nie wyszła by tak nagle na słońce, i by się chyba nie sfajczyli wszyscy ???
|
@up: no właśnie o to mi chodzi.
poza tym, skoro są nagrobki to nie mogły zginąć od światła słonecznego (no chyba, że zostaje nagrobek, lub urna gdy wampir się spali na słońcu, wybaczcie, bo tego nie wiem, żaden wampir jeszcze na słońcu mi się nie spalił :)) |
Mi się wampir spalił i nagrobek został.
|
Wskrzesilem Tam jaka chyba Liliane nie miala wspomnien
Klawiatura sie zepsula |
No to Ci z Maxisu musieli ją stworzyć i poprostu zabić :D
|
Ja wskrzesiłem gościa i miał wspomnienia...
|
ale mam wrażenie, że mieszkańcy tego domu nie byli wampirami... chociaż jeśli się wskrzesiło kodem to może to nie wychodzi...
po prostu ci co wskrzeszali kodem, mieli ich jako "ludzi", ale nie wiem jak jest, kiedy wskrzesi się ich przez telefon do śmierci, bo w końcu śmierć (jeśli zapłaci jej się najwyższą sumę) to wskrzesza sima do stanu zaraz z przed jego zgonu... jesli okazałoby się że to wampiry, to tłumaczyło by dlaczego część tej rodziny ma nagrobki na parceli publicznej :| ta parcela nazywa się bodajże "trawnik rekreacyjny - zielony got" czy coś takiego i stoi również na przedmieściu. ciekawy się robi ten temat. jak ktoś sprawdzi to niech da znać :) |
Rudzielec, ale jak przeprowadziłam tam Simkę, i zadzwoniłam do śmierci to był napisane, że nie zna żadnych umarłych simów.
|
Cytat:
Można spróbować zrobić zombie złą czarownicą |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:31. |