TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasze wymarzone akcesoria... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45596)

Ginny 12.09.2008 16:27

Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa

Fizzly!
Ja to gdzies w necie wyczytalam!
Beda 2 dodatki rodzaju akcesoria!
Ale nie pisza o czym:(

Hermione 12.09.2008 17:36

Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa

Ginny!Tez to czytalam!!!!
A beda to Villa - i Ogrod - Akcesoria!!
wejdzcie na www.diesims2.de
Tam macie pierwsze informacje!Nie trzeba nic innego(no moze znajomosci niemieckiego:P)

Dina-Kaliente 13.09.2008 06:27

Odp: Wymarzone dodatki

Ja bym chciała taki dodatek taki że było by się bardziej no niewiem starożytny.... :DD::D

Gabiq 13.09.2008 08:49

Na oficjalnej stronie Simsów2 jest już info o nowy mini packu :)) są nawet screny

kubuss 23.09.2008 12:47

5 Listopada 2008 to data wejścia minipacku na rynek.

Cytat:

Napisał Ginny (Post 861747)
Beda 2 dodatki rodzaju akcesoria!

To będą dodatki czy akcesoria ?? Zastanów się albo naucz się pisać

MysiaPysia19971 04.10.2008 17:31

Ja bym chciała te wszystkie co wy!
I jeszcze wieś typu konie,owce.kury ale żeby się ruszały jak prawdziwe bryczki,karety itp.

Mała 12.10.2008 09:52

Ja dym chciała:
- The Sims 2 Szpital (Rzeczy do szpitala, stroje łóżka itd.)
-The Sims 2 Kariera (Sterowanie simem w pracy)
- The Sims 2 ZOO (Egzotyczne zwierzęta, klatki lwy, tygrysy, gepardy)
- The Sims 2 Walentynki (Widziałam na jednym blogu, że są ale nie wiem czy na 100% Ale na pewno są fajne)
- The Sims 2 Piękny Ogród (Jakieś, rośliny przystrzyżone w kształtach np. słonia itd.)
- The Sims 2 Piękne Mieszkanie, Dom, Willa (Piękne meble do mieszkania, domu i willi)
To chyba wszystkie.

ultraviolence 13.10.2008 06:52

Cytat:

Napisał Mała (Post 875141)
Ja dym chciała:
- The Sims 2 Piękny Ogród (Jakieś, rośliny przystrzyżone w kształtach np. słonia itd.)
- The Sims 2 Piękne Mieszkanie, Dom, Willa (Piękne meble do mieszkania, domu i willi)

Co prawda, taką namiastkę gracz dostanie w mini-packu, a nie dodatku (niestety, a może i stety?) Mansion & Garden Stuff. Tam będzie właśnie kilkanaście dodatków do willi i ogrodów.

Mała 13.10.2008 06:54

Racja. Ale, nigdy nie będzie za dużo, kocham robić duże ogrody, tylko potem kto o nie dba? Nikt... :p

Malinkka 14.10.2008 11:53

hELLO PRZECIERZ JUŻ KTOŚ DAWAŁ O TYM DODATKU Z WILLAMI!!!!
A drugi to nie wiem ja bym chciała taki w którym by było wiecej takich rzeczy jak np. pralka,kalendarz, gry planszowe i takie tam a magia jest w OŻ można miec tam kota magicznego z tego co wiem. Można by było zrobić też większe wyposażenie sklepu bo te z gry sa dziwne do sprzedaży no chyba że dekoracje. Wtedy mogliby dać nowe półki na ubrania fajne wieszaki ...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:49.