![]() |
Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa
Fizzly!
Ja to gdzies w necie wyczytalam! Beda 2 dodatki rodzaju akcesoria! Ale nie pisza o czym:( |
Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa
Ginny!Tez to czytalam!!!!
A beda to Villa - i Ogrod - Akcesoria!! wejdzcie na www.diesims2.de Tam macie pierwsze informacje!Nie trzeba nic innego(no moze znajomosci niemieckiego:P) |
Odp: Wymarzone dodatki
Ja bym chciała taki dodatek taki że było by się bardziej no niewiem starożytny.... :DD::D
|
Na oficjalnej stronie Simsów2 jest już info o nowy mini packu :)) są nawet screny
|
5 Listopada 2008 to data wejścia minipacku na rynek.
Cytat:
|
Ja bym chciała te wszystkie co wy!
I jeszcze wieś typu konie,owce.kury ale żeby się ruszały jak prawdziwe bryczki,karety itp. |
Ja dym chciała:
- The Sims 2 Szpital (Rzeczy do szpitala, stroje łóżka itd.) -The Sims 2 Kariera (Sterowanie simem w pracy) - The Sims 2 ZOO (Egzotyczne zwierzęta, klatki lwy, tygrysy, gepardy) - The Sims 2 Walentynki (Widziałam na jednym blogu, że są ale nie wiem czy na 100% Ale na pewno są fajne) - The Sims 2 Piękny Ogród (Jakieś, rośliny przystrzyżone w kształtach np. słonia itd.) - The Sims 2 Piękne Mieszkanie, Dom, Willa (Piękne meble do mieszkania, domu i willi) To chyba wszystkie. |
Cytat:
Co prawda, taką namiastkę gracz dostanie w mini-packu, a nie dodatku (niestety, a może i stety?) Mansion & Garden Stuff. Tam będzie właśnie kilkanaście dodatków do willi i ogrodów. |
Racja. Ale, nigdy nie będzie za dużo, kocham robić duże ogrody, tylko potem kto o nie dba? Nikt... :p
|
hELLO PRZECIERZ JUŻ KTOŚ DAWAŁ O TYM DODATKU Z WILLAMI!!!!
A drugi to nie wiem ja bym chciała taki w którym by było wiecej takich rzeczy jak np. pralka,kalendarz, gry planszowe i takie tam a magia jest w OŻ można miec tam kota magicznego z tego co wiem. Można by było zrobić też większe wyposażenie sklepu bo te z gry sa dziwne do sprzedaży no chyba że dekoracje. Wtedy mogliby dać nowe półki na ubrania fajne wieszaki ... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:49. |