![]() |
Odp: Akcesoria.
Chemia dochodzi w Nocnym Życiu.
Mydło w fontannie jest chyba od Na Studiach. Zestaw Świąteczny - możesz urządzić przyjęcie Świąteczne z Mikołajem i prezentami i noworoczne gdzie Nowy roczek zmienia Stary Rok (nie powiem dokladnie, bo dawno usunęłam) Moda z H&M - można urządzić pokaz mody (tego dodatku akurat nie mam). To wszystko co pamiętam, w reszcie są tylko akcesoria. |
Odp: Akcesoria.
http://objects.sims2marktplatz.net/
tutaj masz wszystkie dodatki oraz mnini packi i pokazane jakie obiekty z jakim dodatkiem dochodza przetlumacze Ci z niemieckiego nazwy dodatkow: Wilde Campus Jahre-Uniwerek Haustiere-Zwierzaki 4 Jahreszeiten-4 pory roku Gute Reise-Podroze Freizeit-Spass -Czas Wolny reszte nazw powinnas zrozumiec,w razie co to pisz |
Odp: Które akcesoria są najlepsze?
Hm, ja też polecałabym imprezę - głównie dlatego, że ślub i urodziny wreszcie mogą jakoś wyglądać z dodatkami z Imprezy ;).
Albo Kuchnię i łazienkę - wg mnie, wraz z SiE oraz Imprezą należy do najlepszych minipacków. Rozrywki Rodzinnej w ogóle nie polecam - ja już odinstalowałam dawno, bo nie używałam niczego z tego minipacku, zwłaszcza że dzieci są dziećmi dstosunkowo krótko :). MS nie mam i mieć nie będę, nie zwracam takiej uwagi na nastolatków żeby szczególnie przejmować się wyglądem ich pokoju ;). |
Ja mam wszystkie akcesoria i z tych wyżej wymienionych wybrałabym raczej imprezę, bo wnosi najwięcej dodatków. Na drugim miejscu zdecydowanie młodzieżowy styl i tak jak reszta- na samym końcu rozrywka rodzinna.
|
Szyk i Elegancja jest według mnie najlepsze.Ponieważ są tam fajne ubranka,meble itd.
|
Dla mnie najlepsze są "Łazienka i kuchnia" - bardzo elegancką łazienkę można zrobić x]
|
Wg mnie najlepsze minipacki to 'Na święta', 'Moda z H&M' i 'Młodzieżowy styl' (kolejność jest podana od najlepszego).
|
Najlepsze?Oczywiście moda z H&M.A najgorsze :kuchnia i łazienka.
|
Najlepsze to -Moda z H&M,Kuchnia i łazienka,Ikea Urządza Dom
|
dla mnie wszystkie !
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:49. |