![]() |
Odp: Czy kupisz The Sims 3 ?
Miodzio! Ja kupiłam nowy komp przez Tomb Raider'a Underworld, ale o Simsach 3 też wtedy myślałam.
|
ciekawe, czy na moim złomie odpali. XD
|
Ja muszę kupic na wakacje, bo w czasie szkolnym nie będę raczej miała za dużo czasu na granie (szczególnie w tych pierwszych dniach, gdzie się wyprobowuje wszystkie opcje itp To zajmuje na pewno kilka godzin ;) ). Dlatego gdzies w drugiej polowie czerwca MOŻE kupię. Zależy od Waszych recenzji :)
Cytat:
|
no coz powiem tak ja kupie dzien po premierze i z pewnoscia spedze dale wakacje na graniu w the sims 3 ale nie wiem bo moze uda mi sie kupic w dniu premiery zobacze
|
Zabawne, ale już mi się czas tak nie dłuży, jak na samym początku, gdy kupiłam grę. Zainstalowałam sobie parę gierek innych i nie narzekam. Owszem nie mogę się doczekać, ale jakoś przeżyję te następne tygodnie. Jak na złość zaczynamy remont w domu akurat w okolicach premiery, więc mogę nie mieć na Simsy 3 tyle czasu, ile bym chciała.
|
Jeżeli już kupię (co zależy od Waszych screenów) to będą to wakacje xD
|
Ja się ciągle zastanawiam, jak z tym jeżdżeniem po mieście będzie, czy to będzie swobodna jazda, czy tylko na zasadzie jazdy do konkretnego miejsca, a my co najwyżej będziemy mogli obserwować samochód/rower.
|
Ja na szczęście się nie boję o wymagania sprzętowe ;)
No i kupić nie kupię, bo dostanę od męża ^^ jejku, już się nie mogę doczekać :) |
Cytat:
Teo a co za różnica? Przecież pieniądze macie wspólne ;) |
Nie wiem czy kupię...
Ogólnie wszyscy są podekscytowani że nowe Simsy wychodzą a mnie to jakoś nie rusza ;/ No i nawet jeśli to trzeba będzie przeczekać aż tańsze się zrobią ;P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:46. |