![]() |
Odp: Ulubione Fotostory
Cytat:
btw, to ciekawe, że wypowiedziałeś sie pozytywnie o BR, a kiedy rudzielec skrytykowała Twoje FS, nagle Jej opowiadanie przestało Ci się podobać... Jak mogłem zapomnieć o F4? :P Moje ulubione z ulubionych :D |
Drogi przyjacielu, pochwaliłem bodajże jedną czy dwie rzeczy w BR i raczej z czystej kurtuazji. Podoba mi się subtelne przeprowadzenie wątku erotycznego. Jak na rzecz tak treściwą to niewiele pochwał. Tak więc proszę nie insynuować, że wypowiedziałem się o tym tekściku pozytywnie. Następnie wykazałem jedną rzecz, która mi się nie podoba - mianowicie masakrowanie języka, który jest mi bliski.
Z zamkniętych podobają mi się Więzienne melodie. |
No proszę, panie Gejowniczek, nie wiedziałam, że pan i chrupek jesteście kumplami :P Jednak dzięki za przypomnienie - mnie też podobały się Więzienne Melodie, a jestem pewna, że ich tu nie wymieniałam. Dość interesujące było także FS Zaufaj Magii... choć na dobrą sprawę zostało tak nagle ucięte, i jak dotąd żadnej kontynuacji.
|
Ta, Gejowniczek wyłączył myślenie w momencie pisania tamtego postu.
Myślisz, że bez konta nie da rady czytać ? Wracając do myśli przewodniej tego tematu :> Mnie też spodobały się Więzienne melodie oraz Pokuta. Do gustu też przypadła mi Rzeka wspomnień i także, póki była w tym dziale prowadzona, Dziedziczka ognia. Rosanie.<3 PS Chrupek thx za obronę (jeśli można to tak nazwać) xD Po za tym, widzę, że Gejowniczek, jest trudnym i snobistycznym typem człowieka. ^^ Nikogo tu nie obrażam.Stwierdzam fakty tylko i wyłącznie. ;> |
Cytat:
EDIT!: przeczytałem jeszcze raz komentarz Gejowniczka :D już czaję xD zresztą kończmy już tę dyskusję. nie zdziwię się, jeśli okaże się, ze to kolejne 'rodzeństwo' pearly czy jak mu tam było... Własnie zacząłem czytać "Zaufaj Magii", w sumie nie wiem po cvo, skoro i tak nie bedzie kontynuacji ;P Ale podoba mi się :) |
Cass - jak było naprawdę, by Master of Disaster
To genialne i jedyne fotostory (prócz zamkniętej już niestety opowieści Porcelanowej lalki Zaufaj magii) które potrafię czytać bez przymusu. Żałuję tylko krótkich odcinków. |
Niezmiennie od poczatku przebywania na forum czytam:
Belle Rose by Rudzielec Marzenie jutra... by Liv Cass - jak bylo naprawde by Master of Disaster a z zakonczonych; 4 serca by sing Melodia strachu by Vipera |
4 serca by sing
Melodia strachu by Vipera Cass - jak bylo naprawde by Master of Disaster Belle Rose by Rudzielec Moje ulubione... |
Z tego, co przeczytałem dotychczas, to:
"Vorg" by rudzielec (moje ulubione FS;)) "Cass - jak było naprawdę" by Master of Disaster "Detektyw Georgia Roberts" by Gio (mam nadzieję, że to FS jeszcze kiedyś powróci;)) "Marzenie jutra" by Liv |
"Marzenie jutra " - Liv
" Klub Białych Kotów " - Kloa |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:11. |