![]() |
Odp: Hannah Montana
Po pierwsze: Proszę, nie krzycz ;)
Po drugie: To trosz bez sensu jest... Np. Zaplanujesz sobie, by w jakimś tam odcinku Hannah wyjedzie do np. Włoch, a Tusia w tym czasie wyśle ją do Kazachstanu xD |
Inazumi-Spoko jest....Ja z Tusią o wszystkich odcinkach piszemy i ustalamy na gg
|
Czyli leń po prostu? 8D
|
Inazumi-BOOSHE!!!....ja pisze jeden ona drugi KAPISZ??
i nie róbmy tu offtopu |
To nie jest offtop, dyskutuję tu z Tobą o Twoim fotostory =.=
Tak, zrozumiałam, że Ty piszesz jeden a Tusia drugi, nie musisz mi tego powtarzać. Śmieję się tylko, że najwyraźniej masz lenia, że potrzebujesz wsparcia w pisaniu ;) |
Inazumi-Jeśli to nie offtop....Poprostu brak czasu :(
Szkoła,testy,nauka,prace domowe,pomoc w domu Dlatego potrzebowałem pomocnika |
Z góry przepraszam, za błędy. To pierwsze takie "coś" w mojej krótkiej karierze życiowej ^^"
|
Spoko... Tylko tak teraz sobie myślę, że masz za dużo na głowie... 2 fs... W tym żadnego nie piszesz sam... Może lepiej było mieć jedno, do którego przykładałbyś się i pisał je sam... Bo tak satysfakcja z ocen nie jest ta sama (aczkolwiek ja cieszę się z moich ocen, chyba równie bardzo jak Liv i współpracuje mi się z nią świetnie... Bo wydaje mi się, że wkładam tam trochę siebie...) Bo zobacz.... Giovanni (przepraszam, że nie ma kreski nad a, ale nie chciało mi się kopiować) zajmuje się tekstem i Tusia też ma? Nie mówię, że to jest źle... Bo to fajnie tylko, że... Dobra koniec tego offtopu... Gratuluję Tusi i zobaczymy jakie będą owoce tej współpracy...
|
3 na 1? :O
Lol. Miejmy nadzieję, że ta współpraca wyjdzie wszystkim na dobre... Na własnym przykładzie się przekonałam, że pisanie dwóch FS na raz nic nie daje. Nie mówiąc już o tym, że obydwa mają pójść na forum pod ocenę publiczną. Mnie osobiście trochę by krępowało takie współpracowanie "jeden odcinek ja, drugi ty". Jeśli któreś z Was ma zarys w głowie odcinka i ta druga osoba zrobi "po swojemu" (co jest nieuniknione), z odcinka pozostanie lekkie rozczarowanie drugiej strony. A jeżeli pomysły byłyby skrajnie inne doszłoby nawet do kłótni... I potem podział oceny za odcinek między Wami... No ale zobaczymy, jak sobie z tym poradzicie :) Miejmy nadzieję, że dobrze :D |
Irys - szczerze mówiąc o odmianie nie myślałam ;) po prostu automatycznie ; no jak odmienia się Irys ? :D ten Irys no nie? ;)
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:21. |