TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pierwsze Spojrzenie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50544)

anie_1981 19.05.2009 15:46

Odp: Pierwsze Spojrzenie

Ściągnęłam grę, zainstalowałam, działa, niby OK, tylko nie mogę zmusić mojej Simki do jazdy na rowerze. Wie ktoś jak to zrobić? Kupiłam stojak do rowera i ten rower dla dorosłych i nie mogę nic z tym zrobić. Jak nakieruję na rower strzałkę, to mam łapkę i napis coś w stylu brak dostępnych interakcji. Help! A poza tym to gra jest fajna, tylko nie mogę się w tym wszystkim połapać.

Raven 19.05.2009 16:07

ja tradycyjnie pewnie zrobię samotną simkę a potem z tej simki zrobię samotną matkę :) jak nabiorę wprawy to zacznę robić większe rodziny.

anie_1981 19.05.2009 18:01

Już zaczynam łapać o co chodzi z samochodem, rowerem, a teraz w końcu dorobię się dziecka. Stworzyłam kobietę, a potem faceta dołożyłam jej do domu i teraz będę mieli dziecko, ale nie potrafię i połączyć węzłem małżeńskim. Jak ktoś wie jak to proszę o info.

simunia 19.05.2009 18:13

a o co chodzi z rowerem bo nie kumam to co trzba zrobiic zeby sim wszedl na rower czy tez wsadzic go do samochodu bo ja jutro bede mila ja iagniea i chciala bym miec rower jak i samocod w tej grze i czy jest prolem z budowaniem domu i urzadzaniem go

Red Trumpet 19.05.2009 18:47

To już można kupić The Sims 3?
Czy wszyscy moi przedmówcy mają wersję ściągniętą?
Już nie łapię...

A tak ogólni gra się Wam podoba, czy jest do kitu?

@up: Ale fajne te fotki :) Dobra grafa :P

anie_1981 19.05.2009 18:49

Już wiem o co biega z rowerem. Chyba. Klikacie na sima i na jego zakładkę z plecakiem, a potem wkładacie mu rower do plecaka. Teraz, jak będzie gdzieś szedł, poza dom oczywiście, to sam będzie wchodził na rower. Ale to trochę dziwne, ale co do oglądania innych domów, to jeszcze do tego nie doszłam, musimy poszukać na płycie pdf z instrukcją obsługi.

mario 19.05.2009 18:56

Ilonko, dziękuję ci za te fotki. ;* Są super.

Btw. nie ma to jak podręczny rower do plecaka. ;D Tak, tak, wiem, to tylko gra. Ale zapewne będzie można do niego schować całe wyposażenie domowe, razem z łóżkami, lodówkami i telewizorami. ;D Nie ma to jak simsy. ;P

Red Trumpet 19.05.2009 19:00

Cytat:

Napisał Désignér (Post 1025935)
Btw. nie ma to jak podręczny rower do plecaka. ;D Tak, tak, wiem, to tylko gra. Ale zapewne będzie można do niego schować całe wyposażenie domowe, razem z łóżkami, lodówkami i telewizorami. ;D Nie ma to jak simsy. ;P

Taa! No wiadomo! Łóżko w plecaku musi być XD
Ciekawe czy tym simom za ciężko nie jest. :P

Aya de Chat 19.05.2009 19:03

ilona, na jakich ustawieniach są te screeny/fotki?:)

simunia 19.05.2009 19:28

bardzo fajne sa te fotki juz sie nieoge doczekac kiedy ja tez sobie to scagne i zagram i tez porobie fotki i mozliwe ze powstawiam hehe

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:13.