TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Tasha- 27.05.2009 13:29

Odp: Pytania i odpowiedzi

będzie można oglądać dzieci w szkole?

Asik91 27.05.2009 14:01

Mam pytanie:) Czy meble, ubrania sciagane z neta beda dzialac w the sims 3 czy trzeba czekac az wyplynie lawina stronek z ubraniami do 3? bo jak tak to gra zapowiada sie fatalnie z kiczowatymi ubraniami i meblami:/

Mamełe 27.05.2009 14:03

Cytat:

Napisał Asik91 (Post 1031135)
Mam pytanie:) Czy meble, ubrania sciagane z neta beda dzialac w the sims 3 czy trzeba czekac az wyplynie lawina stronek z ubraniami do 3? bo jak tak to gra zapowiada sie fatalnie z kiczowatymi ubraniami i meblami:/

Ale o co chodzi? Będzie trzeba czekać aż będą te dodatki w necie.

Vanitas 27.05.2009 14:17

A ja mam pytanie co do tworzenia simów ;) Na jednym z filmików było pokazane że można wybierać długość włosów, gdzie tego szukać :|

Björk 27.05.2009 14:31

Kolor włosów :) Długość jedna pozostaje... :(

Vanitas 27.05.2009 14:42

A odrosty i pasemka? podobno miało dać się wybierać :(

I mam jeden mały problem... Jak zrecoloruje jakiś mebel i za chwilę recoloruje drugi to tamten z powrotem jest taki jak wcześniej. Da się coś z tym zrobić?

Asik91 27.05.2009 15:08

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1031139)
Ale o co chodzi? Będzie trzeba czekać aż będą te dodatki w necie.

chodzi mi o sciaganie np ubran z internetu. trzeba bedzie czekac az ktos kto okaze sie bardzo kochany zajmie sie ich tworzeniem? czyli te z 2 nie podejda?

Fizzly 27.05.2009 15:37

Cytat:

Napisał Asik91 (Post 1031197)
chodzi mi o sciaganie np ubran z internetu. trzeba bedzie czekac az ktos kto okaze sie bardzo kochany zajmie sie ich tworzeniem? czyli te z 2 nie podejda?

Ludzie...no jakim cudem ubrania z TS2 mają działać w TS3?! :/ Trzeba będzie poczekać, gdyby aluzyjne pytanie retoryczne było niezrozumiałe. :P

Cytat:

Napisał Dominic (Post 1031164)

I mam jeden mały problem... Jak zrecoloruje jakiś mebel i za chwilę recoloruje drugi to tamten z powrotem jest taki jak wcześniej. Da się coś z tym zrobić?

Możesz zmieniać kolory odrostów,pasemek,końcówek, ale nie długość.

Irbis 27.05.2009 16:07

Cytat:

I da się. Oddzielnie można wybrać kolor podstawy włosów, pasemek, końcówek i odrostów. Było o tym pisane i chyba nawet w tym temacie.
Wygląda to jak na zdjęciu:
[IMG]http://i40.************/301q2hi.jpg[/IMG]
Cytat:

Oczywiście że się da, jaki byłby sens nadawania obiektom nowego wyglądu, gdyby po zakończeniu czynności wracały do podstawowego koloru?

ultraviolence 27.05.2009 16:15

Cytat:

Napisał Tasha- (Post 1031106)
będzie można oglądać dzieci w szkole?

Może kiedyś... Chociaż raczej bym się na to nie nastawiała. Niestety nie możemy widzieć wnętrz większości budynków publicznych - w tym szkoły. Jedynymi, do których możemy wchodzić to siłownia i księgarnia.

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1031100)
Jeśli chcesz wyprowadzić wszystkie simy z domu, to wydaje mi się, że trzeba to zrobić w edycji miasta. Choć wiem że jest taka opcja jak "sprzedaj dom" dostępna w trybie gry. Nie wiem jednak jak ona działa i nie wiem czy wszystkie simy mogą ją mieć. U mnie pojawiała się ona po kliknięciu na podłogę.

Nie koniecznie trzeba robić to w edycji miasta. Wystarczy jednym z dorosłych simów kliknąć na telefon i wybrać "przeprowadź się". Wyskoczy wtedy okno (zresztą podobne jak w TS2), dzięki któremu mamy możliwość wyboru, którzy członkowie rodziny przeprowadzą się razem z naszym simem.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:41.