TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Cechy Simów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50876)

Mrufka 22.07.2009 14:29

Odp: Cechy Simów

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 1078047)
sim zły jest the best :)
Ale niecierpię oszczędnego. Najlepiej to by na ławce w parku zamieszkał xP

No coś Ty! Fajny jest. Może wycinać talony z gazety i szukać też promocji przez internet. Pozatym kiedyś mnie rozśmieszyło jak mój oszczędny Sim wszedł do pustego pokoju i zgasił światło żeby nie marnować prądu :-)
No zupełnie jak moja babcia hahaha.

psychickid 22.07.2009 18:31

Cytat:

Napisał Wampirencja (Post 1077967)
Właśnie mnie zawsze to "unikanie" ciekawiło. Łóżkowe sprawy też w kąpielówkach czy nie ma o nich mowy? ;)

Gdy ja miałam tę cechę - sim nie miał żadnych oporów przed rozbieraniem się. Nie wiem czym to niby miło się objawiać, ale do basenu bez problemu wchodził.

EDIT: Pracoholika uwielbiam ^

Chantelle 22.07.2009 18:32

A co on robi?

Starly 24.07.2009 10:20

Może pracować w domu xD To jest najlepsze, poza tym to uwielbia.
Ja najbardziej lubię chyba tych narwowych, co mogą histeryzować xD Zawsze się przy nich śmieję xD

Kurczaczek 24.07.2009 13:15

fajne sa takie polaczenia 2-3 cech moje ulubione:

inflatylny arogant
szalony kleptoman (XD)
złośliwy pasożyt
oszczędny pracoholik
leniwy komputerowiec
zły niechluj

psychickid 24.07.2009 16:50

pracoholik nawet gdy pracuje na najwyższych obrotach w pracy, dostaje tylko pozytywne nastrójniki, nawet zestresowany nie jest ;d

A ci nerwowi, to neurotycy, tak? Tę cechę też lubię ^ Zawsze, gdy sprawdza kran, czy zmywarkę dostaję punkty szczęścia, albo może nagle zacząć histeryzować, a potem się uspokoić. xd Raz mój sim miał w tych nastrójnikach punkty dodatnie za pożar w domu (? xd)

@up niechluj? tylko po nich bałagan jest w domu ;p im to może nie przeszkadza, ale reszcie simów niestety.

rocktechnika 24.07.2009 22:10

A ja ostatnio zrobiłam... dobrego skąpego ;) Niby nic, ale z jednej strony wycinał talony z gazet, a z drugiej pragnął wydawać setki simolenów na akcje charytatywne :)

Kurczaczek 25.07.2009 08:01

Cytat:

Napisał psychickid (Post 1079328)
@up niechluj? tylko po nich bałagan jest w domu ;p im to może nie przeszkadza, ale reszcie simów niestety.

no to poto jest wlasnie zly zeby im "przetrzepac" cztery litery xd

Rosemarie 26.07.2009 17:57

Cytat:

Napisał rocktechnika (Post 1079672)
A ja ostatnio zrobiłam... dobrego skąpego ;) Niby nic, ale z jednej strony wycinał talony z gazet, a z drugiej pragnął wydawać setki simolenów na akcje charytatywne :)

Niezły pomysł :D.Ja lubię najbardziej cechy rodzinny,przyjacielski,dobry,wysportowany(nie pamiętam dokładnie jak),flirciara,dusza towarzystwa

Hefalump 02.08.2009 20:37

Najfajniesza cecha to kleptoman zaprzyjaźniłem się z simem Gobias Koffi i zostałem na noc.A on spał a ja kibel zabrałem i jego auto

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:01.