![]() |
Odp: Cechy Simów
Cytat:
No zupełnie jak moja babcia hahaha. |
Cytat:
Gdy ja miałam tę cechę - sim nie miał żadnych oporów przed rozbieraniem się. Nie wiem czym to niby miło się objawiać, ale do basenu bez problemu wchodził. EDIT: Pracoholika uwielbiam ^ |
A co on robi?
|
Może pracować w domu xD To jest najlepsze, poza tym to uwielbia.
Ja najbardziej lubię chyba tych narwowych, co mogą histeryzować xD Zawsze się przy nich śmieję xD |
fajne sa takie polaczenia 2-3 cech moje ulubione:
inflatylny arogant szalony kleptoman (XD) złośliwy pasożyt oszczędny pracoholik leniwy komputerowiec zły niechluj |
pracoholik nawet gdy pracuje na najwyższych obrotach w pracy, dostaje tylko pozytywne nastrójniki, nawet zestresowany nie jest ;d
A ci nerwowi, to neurotycy, tak? Tę cechę też lubię ^ Zawsze, gdy sprawdza kran, czy zmywarkę dostaję punkty szczęścia, albo może nagle zacząć histeryzować, a potem się uspokoić. xd Raz mój sim miał w tych nastrójnikach punkty dodatnie za pożar w domu (? xd) @up niechluj? tylko po nich bałagan jest w domu ;p im to może nie przeszkadza, ale reszcie simów niestety. |
A ja ostatnio zrobiłam... dobrego skąpego ;) Niby nic, ale z jednej strony wycinał talony z gazet, a z drugiej pragnął wydawać setki simolenów na akcje charytatywne :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Najfajniesza cecha to kleptoman zaprzyjaźniłem się z simem Gobias Koffi i zostałem na noc.A on spał a ja kibel zabrałem i jego auto
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:01. |