TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jaki dodatek byście chcieli? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50936)

nmin 29.10.2009 10:15

Odp: Jaki dodatek byście chcieli?

Ja jak zwykle chciałabym jakieś akcesoria, a może nawet dodatek, związane z dziećmi, i to nie z tymi szkolnymi, tylko z niemowlakami i małymi - dużo zabawek, ubranka dla niemowląt, akcesoria... Do niemowląt Maxis wydał w dwójce chyba dwie zabawki, i oczywiście obie były w Store, zamiast na płycie, ja akurat je mam i uwielbiam, gdyby były takie akcesoria do trójki, na pewno bym kupiła. Jeśli w trójce mam mieć dzieci tyle czasu, ile powinnam, a nie od razu wysyłać do tortu, to przecież muszę mieć z nimi co robić, a nie tylko przewiń, przytul, nakarm i z powrotem do kojca, jak w dwójce... Nie mam jeszcze w domu mojej trójki, więc nie wiem, czy coś w niej dla niemowląt jest, ale jestem niemal pewna, że nawet jeśli, to mniej, niż bym chciała, bo na screenach niczego nie wypatrzyłam ;) Albo jakiś dodatek związany z chodzeniem do przedszkola lub szkoły byłby super, lub praca w przedszkolu, ale widoczna, nie samo wejście do budynku. Fajnie by było, gdyby Sim mógł przed pracą choćby odprowadzać malucha do przedszkola, zamiast zostawiać z opiekunką. Ale to moje zboczenie, bo z zawodu jestem nauczycielką przedszkola :P

Nawiązując jeszcze do dodatków z dwójki, to oczywiście zwierzęta bym chciała, także takie z farmy, i pory roku też, mogłyby być w jednym dodatku :P Osiedlowe życie bardzo lubię, ale głównie ze względu na stały dostęp do sąsiadów, a w trójce i tak jest otwarte otoczenie. Biznes jest fajny, bo można się szybko dorobić, ale podobno w trójce można inwestować już w podstawie. No i coś z randkami by się przydało, albo studia, bo co prawda sam ten czas lubię średnio, ale szybko zdobywa się po nich szczyt kariery :)

A z całkiem własnych pomysłów, to poza tym dla dzieci chyba nie mam.

Łezka 29.10.2009 12:07

W trójce nie ma nic dla niemowląt oprócz kojca, nawet przewijaka nie postanowili stworzyć. Małe dzieci mogą grać na dzwonkach/cymbałkach, układać klocki oraz elementy układanki logicznej, bawić się zabawkami z kosza "zabawkowego", misiem.

magda1984 31.10.2009 09:56

i nad tym też uboleam, the sims 3 z zasady miała być bardziej realistyczna od the sims 2 a w tym apekcie klapa - ciekawe kto potrafi tak przewijać dzieciaka jak to robią w the sims 3. Jak się ktoś znajdzie to koniecznie trzeba go wysłać do mam talent :P :)

Tez bym strasznie chciała chociażby mini pak z akcesoriami dla niemowlaków.
Począwszy od The sims 1 marzą mi się wózki dla dzieciaków, ale nie takie stojące tylko animowane ;-)

bo stojące to nawet do The sims 3 się już pojawiły- bo mam, tyle że spełniają taką samą funkcje jak kojce.

No nic, kiedyś może się doczekam. Niech chociaż dadzą ten przewijak :D

lithium 31.10.2009 16:14

ja bym chciala cos jak nocne zycie - zeby mozna bylo isc do klubu na drinka, albo potanczyc, jakies restauracje (ale widoczne w srodku), centra handlowe z ciuchami itd itp.
i zeby mozna bylo otworzyc wlasny biznes, bo te inwestycje mnie nie zadowalaja ;p
przydalaby sie tez sims gwiazda, zeby mozna bylo byc znanym aktorem, dostawac oskary itd >D no i zeby kazdy mial jakies hobby, tak jak to bylo w dwojce. no i studia, zeby szybciej mozna bylo starsze dzieci wyniesc z domu >D ew. jeszcze zwierzeta.
por roku nie potrzebuje zupelnie, bo w 2 np. wkurzalo mnie, ze oprocz lata to zawsze trzeba bylo te okropne 'grubsze' (nie moge znalezc slowa teraz) ubrania nosic, ktore naprawde przyprawialy mnie o mdlosci. magia tez mi nie potrzebna, zwierzeta moglyby byc dodatkiem, ale niekoniecznym dla mnie. a wakacje niedlugo wyjda, wiec nie ma o czym pisac.

Fireskull 23.11.2009 15:38

Wedlug mnie powinni stworzyc cos jak w pierwszej czesci - Abrakadabra. ;) mogloby byc ciekawie.

rocktechnika 23.11.2009 16:32

Cytat:

Napisał Fireskull (Post 1157913)
Wedlug mnie powinni stworzyc cos jak w pierwszej czesci - Abrakadabra. ;) mogloby byc ciekawie.

Co do Abrakadabry, to tam była taka fajna muzyczka, którą teraz dali we Francji na widoku mapy :) Strasznie się z tego ucieszyłam :)

Gun9192 31.12.2009 17:11

A ja chciałabym przede wszystkim Zwierzaki, Ikea i Własny Biznes. W Zwierzakach przydało by się żeby były też konie, króliki, fredki itp. Podejrzewam, że jeśli już wyjdzie Sims 3 Zwierzaki to będą zwierzęta wiejskie :) bo w dekoracjach jest siano, wiartak itp.

Dastina 31.12.2009 17:16

No to :
-Cztery Pory Roku,
-Jakieś coś z centrum handlowym i kinem,teatrem ,
-Zwierzęta ,
-I takie coś,zeby szło sie z dzieciakami do szkoły i tam się zgłaszało do odp.,pisało w zeszytach itp. Taka SZKOŁA.

Gosiaz135 31.12.2009 17:30

A ja chciałabym coś w stylu gwiazdy, własnego biznesu czy nocnego życia ;)

anie_1981 31.12.2009 17:34

Mi najbardziej brakuje zwierzaków i Apartamentu. Pogoda też by się przydała. Ale wtedy musiałabym przerabiać domy, w których wejście do piwnicy jest na zewnątrz budynku.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:36.