TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Błędy EA ;) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50967)

rajaaa92 28.06.2009 19:05

Odp: Błędy EA ;)

- 2 simów chce grać w zbijaka, zamiast na dwór idą na balkon o wymiarach 1x3 i twierdzą, że nie ma miejsca
- 3 simów na raz ma polecenie "jedz resztki z lodówki", jeden je wykonuje, reszcie sie anuluje
- simowie, którymi nie gramy w swoich domach stoją (kiedy jesteśmy u nich w gościach), ewentualnie jedzą, ale nie robią podstawowych czynności i krzyczą, że np. chcą spać
- dzwonimy do przyjaciela, a on mówi, że będzie za 2 godziny, dzwonimy za 2 godziny, a on mówi, że będzie za 1 dzień, 5 minut później dzwonimy, a on zgadza się przyjść...
- sim wyrzuca gazete, zamiast wynieść ja do śmietnika na tym samym piętrze, sim wyrzuca gazetę do śmietnika na piętrze trzecim, ponieważ jest bliżej niego patrząc rzutem z góry

Beep 01.07.2009 13:30

Nie bardzo wiem, gdzie to napisać, a nie będę tworzyć nowego niepotrzebnego tematu, więc niech będzie tu ;) Otóż wczoraj postanowiłam pozmieniać trochę w domu, używając narzędzia tworzenia stylu. W pewnym momencie gra się zacięła i zniknął mi prawie cały panel z simem i różnymi zakładkami (wiecie co mam na myśli, zapomniałam jak to się nazywa) - zniknęło wszystko od miejsca z przyciskami przełączania się pomiędzy trybami. Zamiast strzałki była ikona palety - tworzenie stylu, jednak po kliknięciu na cokolwiek nic się nie działo. Tryb życia i kupowania były nieaktywne. Nie dało rady wejść w tryb życia więc musiałam wyłączyć grę bez zapisywania. Wyłączała się ok. 30 minut więc w końcu wyłączyłam ją windowsowym menadżerem zadań. Dziwna sprawa.

Chryzantem Złocisty 01.07.2009 13:32

Ja też tak kiedyś miałam.
Ostatnio mi się to już nie powtarza,ale to chyba jakiś błąd/zawiecha gry :P

Levkoni 01.07.2009 14:13

Cytat:

Napisał Beep (Post 1062667)
Nie bardzo wiem, gdzie to napisać, a nie będę tworzyć nowego niepotrzebnego tematu, więc niech będzie tu ;) Otóż wczoraj postanowiłam pozmieniać trochę w domu, używając narzędzia tworzenia stylu. W pewnym momencie gra się zacięła i zniknął mi prawie cały panel z simem i różnymi zakładkami (wiecie co mam na myśli, zapomniałam jak to się nazywa) - zniknęło wszystko od miejsca z przyciskami przełączania się pomiędzy trybami. Zamiast strzałki była ikona palety - tworzenie stylu, jednak po kliknięciu na cokolwiek nic się nie działo. Tryb życia i kupowania były nieaktywne. Nie dało rady wejść w tryb życia więc musiałam wyłączyć grę bez zapisywania. Wyłączała się ok. 30 minut więc w końcu wyłączyłam ją windowsowym menadżerem zadań. Dziwna sprawa.

Heh, mam tak samo. Dodatkowo po około 2 godzinach budowania domu, może trochę więcej gra mi się wyłącza... :P Nie wiem czemu, zaznaczam, że tylko przy budowaniu domu, przy normalnej grze jest dobrze. A komp spełnia wymagania :|

Beep 01.07.2009 15:11

Liczba błędów w tej grze zaczyna mnie przerażać. Co za dziadostwo!

vezi 01.07.2009 18:23

okazuje sie ze piraty sa lepsze niz oryginal ;]
Mnie bynajmniej wkurza animacja z wsiadaniem na cokolowiek do czegokolwiek i to ze nie mozna zmienic stylu schodow (chyba ze nie doszlem do tego)

ultraviolence 04.07.2009 00:15

Cytat:

Napisał vezi (Post 1062944)
Mnie bynajmniej wkurza animacja z wsiadaniem na cokolowiek do czegokolwiek i to ze nie mozna zmienic stylu schodow (chyba ze nie doszlem do tego)

Rzeczywiście - nie można... i wcale niczego nie ominąłeś. Niby ta gra ma wiele możliwości, ale jak tak spojrzeć na to z innej strony, posiada również wiele rażących niedociągnięć. Aż strach pomyśleć, jak wyglądałaby wersja, która miała wyjść w lutym (dobrze pamiętam?), skoro ta czerwcowa pozostawia wiele do życzenia...

Kuban 04.07.2009 09:21

Co do kaszlania to pomyśleliście moze geniusze że sim za szybko je i się krztusi??

Chryzantem Złocisty 04.07.2009 09:58

krztusi się przy każdym posiłku? oj biedny...nawet ja tak nie potrafię :(

Kuban 04.07.2009 10:49

Tia a ja zauważyłem ze krztusi się tylko jak jest bardzo głodny czyli ma na czerwono na panelu a gdy nie jest głodny bardzo to je normalnie... Czyli wy zagładzaci simy xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:31.