![]() |
Odp: Atelier Invidii Semper
świetna simka, oczy ma prześliczne. ; )
|
Ooo, baletnica (Na pierwszym zdjęciu skojarzyła mi się z królową śniegu) ^^. Ten niebieski cień na przedostatnim zdjęciu jej nie pasuje, ale poza tym jest cudna.
|
ładna. ma fajne oczy.
|
Ślicznie, śliczne, śliczne! 1 zdjęcie jest mistrzostwem . :) Bardzo ładnie wszystko wpasowałaś, jak dla mnie może ona reklamować 'Rafaello" :D Śliczna, oczy ma nienaturalne - ale mam rozumieć, że tak ma być? ;> Cudnie, 10/10
|
super jest.
i ma przecudowną tutu <3 |
Jak zwykle prezentacja świetna i to ona nadaje tchnienia tym zdjęciom.
W pierwszym momencie pochłonęła mnie sceneria, zaczęłam zwracać uwagę na to co jest dookoła, na takie szczególiki jak te czerwone kwiaty czy też te latające motyki (?). Dopiero potem zwróciłam uwagę na Simki same w sobie i zaczęłam się zastanawiać na której mam się skupić. Wybrałam tą pierwszą. Nie będę oryginalna i się powtórzę - świetne oczy. Poza tym świetnie oddałaś ruch i taniec, pomimo tego, że zdjęcia nie są przecież animowane. Ma się wrażenie, że Simka na czwartym zdjęciu zaraz zacznie wirować. Super! :) |
Tusia, Lawend, Sandra, Quenna, czarna, Miśka, alexiel - dziękuję za takie zainteresowanie!:)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeszcze raz dziękuje wszystkiem serdecznie, może jeszcze ktoś się skusi? |
Ojej, czemu nie ma tu jeszcze mojego komentarza?!
Prezentacja BOSKA! Simka z piątego zdjęcia, z prawej mnie intryguje, możesz ją pokazać? :D Bachelorette także bardzo ładna - ma śliczne, niezmiemskie oczy, ciekawy strój i fryzurę. Uważam jednak, że dolna część twarzy jest za wąska :D |
Tak wiem, nie ma wyczucia co do trójkątnych twarzy;)
Simka? A proszę bardzo;p http://forum.thesims.pl/showpost.php...2&postcount=91 |
Hmm, a więc to ta! :D Ciekawie wygląda w obydwu stylizacjach :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:44. |