Odp: Pytania i Odpowiedzi
Cytat:
Napisał nmin
(Post 1160699)
Moja Simka postarała się właśnie o dziecko z pewnym Chińczykiem i jest w ciąży, to nie było zbyt przemyślane, no ale zapisałam, i teraz chciałabym tego Chińczyka w jej mieście :D Mogłabym dodać kodem do rodziny, ale chciałabym, żeby on sprowadził się do SV razem z bratem i najlepiej razem z domem ;) Da się jakoś z edycji miasta? Jeśli zrobię kopię do biblioteki, to będzie to tylko kopia, a ja chcę tych konkretnych Simów, a nie ich klony...
|
Nie, nie da się inaczej, to chyba jasne, że z domem ich nie sprowadzisz, a poza tym, nawet jeśli byś skopiowała ich do biblioteki to i tak utracą kontakty z twoją simką. Teoretycznie jest opcja "zaproponuj wprowadzenie się" i wtedy powinno ci wyskoczyć okno, gdzie wybierasz kto z danym simem ma się do ciebie wprowadzić, wtedy mogłabyś wybrać brata, jeśli mieszka z nim w domu, ale w praktyce, przynajmniej u mnie bo nie wiem jak u Ciebie i u innych, jest bug i jeśli weźmiesz tą opcję to i tak się nie wprowadzi do ciebie, więc pozostaje kod.
Właśnie a propos tego bugu, o którym napisałem wyżej to też go macie? Bo to już drugi dość istotny bug jaki wyhaczyłem, poprzedni wiem, że nie tylko jest u mnie nie wiem jak z tym.
|