TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

FrAiSe^^ 16.12.2009 12:33

Odp: Problemy z misjami

Dopiero zaczelam gre, a juz sie gubie -_-''
Gdzie kupil namiot, aparat fotograficzny itd ?
Prosze o pomoc

Mamełe 16.12.2009 12:54

Cytat:

Napisał FrAiSe^^ (Post 1169365)
Dopiero zaczelam gre, a juz sie gubie -_-''
Gdzie kupil namiot, aparat fotograficzny itd ?
Prosze o pomoc

Na targu w sklepach poszukaj :)

Keramzyt 16.12.2009 14:22

Namiot: Jednoosobowy i dwuosobowy znajdziesz w każdym sklepie (Kupiec produktów różnych)
Aparat: Najtańszy znajdziesz w każdym sklepie (j/w). Dwa lepsze w sklepie z różnymi rzeczami w Al Simhara w Egipcie.

FrAiSe^^ 16.12.2009 14:45

Dzieki ^^ zaraz wyprobuje .

Upadła Dusza 17.12.2009 10:38

Mam misje żeby złapać 3 czerwone pluskwiaki w Chinach, już kilka razy tam jechałam, spędzałam kilka simowych dni, pokazywały mi się gdzie są, simka niby je schwytała, ale komunikat o tym się nie pojawiał, w wyposarzeniu też ich nie było. Spróbowałam buydebugiem, postawiłam to coś do owadów w ogródku (wszystkie z chin), pojawiają się wszystkie oprócz tych czerwonych pluskwiaków. Już drugi raz anulowałam to zadanie, ale znowu je mam i chciałabym je wkońcu zrobić.
Powiem odrazu że jak pierwszy raz pojawiło mi się to zadanie, to jednego pluskwiaka złapałam, gdy szłam po drugiego skończyły się wakacje i od tamtej pory nie moge ich schwytać.
Jest jakiś sposób na te robaczki?

Połówka 19.12.2009 12:56

Upadła Dusza a może ta misja Ci sie anulowała ? Ja miałam tak raz w Chinach, że wakacje mi się skończyły podczas robienia misji, a potem wyświetlił mi się komunikat, że misja została anulowana, bo nie ma już jakiś składników czy coś.

anetee 19.12.2009 17:49

Relikt życia

no i mam kolejny problem... :( muszę odnaleźć rekltr życia. spędziłam w tym grobowcu już chyba kilka dni i nadal nie mogę go odnaleźć. Są tam jakieś głazy które trzaba rozwalić czymś z chin. może to tu jest problem... no i mam za mało kluczy kamiennych do otworzenia drzwi.

a może niech ktoś spisze opis misji tak jak do tomb ridera :)

rocktechnika 19.12.2009 19:46

Cytat:

Napisał HNL (Post 1165115)
Nie wiem czy akurat dobrze kojarzę misję, ale w tym domu chyba trzeba wejść do łazienki i wyjść (przy wychodzeniu pojawia się informacja o karteczce przyklejonej do klamki i otwierają się tajne schody).

[i]Dzięki! Tylko oprócz wejścia do łazienki trzeba jeszcze skorzystać z toalety (tak jak w innej egipskiej misji) i, dla pewności, umyć ręce ;)
Właśnie przez to przechodzę.
/[i]

Mulesia 19.12.2009 20:41

Cytat:

Napisał Upadła Dusza (Post 1169900)
Mam misje żeby złapać 3 czerwone pluskwiaki w Chinach, już kilka razy tam jechałam, spędzałam kilka simowych dni, pokazywały mi się gdzie są, simka niby je schwytała, ale komunikat o tym się nie pojawiał, w wyposarzeniu też ich nie było. Spróbowałam buydebugiem, postawiłam to coś do owadów w ogródku (wszystkie z chin), pojawiają się wszystkie oprócz tych czerwonych pluskwiaków. Już drugi raz anulowałam to zadanie, ale znowu je mam i chciałabym je wkońcu zrobić.
Powiem odrazu że jak pierwszy raz pojawiło mi się to zadanie, to jednego pluskwiaka złapałam, gdy szłam po drugiego skończyły się wakacje i od tamtej pory nie moge ich schwytać.
Jest jakiś sposób na te robaczki?

U mnie było tak, że te pluskwiaki się przemieszczały. Strasznie trudno je było złapać. Ruchliwe to było straszliwie.
Jak znikały, to spoglądałam na mapę. Okazało się, że pojawiały się w innym miejscu.

Raz anulowano mi misję, ale po okazało się, że mogę ją przyjąć po raz drugi, czytając tablicę ogłoszeń.

Mamełe 20.12.2009 05:54

Odp: Relikt życia

Cytat:

Napisał anetee (Post 1171823)
no i mam kolejny problem... :( muszę odnaleźć rekltr życia. spędziłam w tym grobowcu już chyba kilka dni i nadal nie mogę go odnaleźć. Są tam jakieś głazy które trzaba rozwalić czymś z chin. może to tu jest problem... no i mam za mało kluczy kamiennych do otworzenia drzwi.

a może niech ktoś spisze opis misji tak jak do tomb ridera :)

Żeby go znalezc nie trzeba rozbijać tych głazów. Relikt jest zaraz przy wejściu, trzeba wejść w te wielkie drzwi na lewo. No, ale wcześniej trzeba znalezc klucz i iestety splądrowac cały grobowiec ;) Za tymi głazami nie ma nic ciekawego.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:49.