![]() |
Odp: Beta-stwórz świat tylko dzięki aktualizacji ??
Przecież te pytanie mogłaś/eś zadać tu http://www.forum.thesims.pl/showthre...=53011&page=12
Ale w sumie ten temat był aż jedną pozycje pod twoim , więc mogłaś/eś nie zauważyć Żeby pobrać edytor nie jest wymagana najnowsza aktualizacja , ale żeby uruchomić edytor to już najnowszy patch jest wymagany . edit. a i żeby pobrać trzeba oczywiście dokonać pełnej rejestracji na stronie thesims3.com edit2. Widzę ,że któryś z adminów\modów przeniósł posty :) . |
Odp: Stwórz świat
A ja mam taki problem że znikło mi całe pobrane store i moje miasto a znim moja rodzina.Da się teraz tą rodzine przywrócic czy została usunięta na stałe/?
|
W jaki sposob przywrocic store? ^^
|
Cytat:
|
Kurde,szkoda ze bez reinstalki sie nie da ><
niemniej jednak dzieki :3 |
Cytat:
|
No nic,sprobuje jeszcze tym sposobem anie,a nuz widelec sie uda XD
|
Cytat:
edit Cytat:
|
Dalej mi nic nie instaluje ze store i jeszcze sie gra zawiesza jak sciagam przez ten ich "nowy wypasiony" system --'
|
U mnie gra włącza się bez problemu, widok miasta jest normalny. Nie miałam jeszcze czasu grać żadną rodziną, dzisiaj może pogram i zobaczę, czy są jakieś błędy.
Co do Store, to mam w grze te przedmioty, które kupiłam na stronie na punkty, natomiast zniknęło kilka tych, które ściągnęłam z Internetu - ale o to nie mam prawa się złościć ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:26. |