![]() |
Odp: Simy by Avonlea
A mi się nie podoba jej nos. Gdyby nie jego dziwny kształt wyglądałaby jak prawdziwa :)
Przedostatnie zdjęcie jest świetne ;) - za nos + za prezentację czyli wychodzi na równo :P 10/10 |
avonleo, powinnas sie cieszyc tym, ze w ogole masz komentarze, bo moim zdaniem to nieco dziecinne takie wyzalanie sie nad komentarazami.
wroce do simki. nie rozumiem po co te rozmazania? w ogole mi sie nie podobaja, co do reszty jest idealnie, w koncu nie ma maxisowskich brwi, simka jest swietna, uwielbiam kwadratowe ksztalty twarzy, wspanialy makijaz, widze, ze zastosowalas moje rady. tak trzymaj. |
jest boska ma bardzo realistyczne oczy i usta
10/10 |
Intenso- co rozumiesz wyżalanie się nad komentarzami?? Przecież ja sie nie wyżalam, mówiłam tylko, że liczyłam na więcej odpowiedzi :/
Dzięki wszystkim za opinie :P |
Ładne zdjęcia ci wyszły ;D Dobrałaś odpowiednie efekty, dzięki czemu wszystko fajnie się zgrało ^^ Simka jest bardzo ładna :) Muszę stwierdzić, że wychodzą ci coraz lepsze ;) Włosy nawet mogą być, ale nie są za bardzo oryginalne ;D
|
Dziękuje :P
Zechce ktos jeszcze dodać swoją opinie??? |
Mnie w sumie wszyscy Simowie się podobają, tylko mam wrażenie, że są odrobinę zbyt podobni do siebie nawzajem. Najbardziej podoba mi się chyba Katherine. Jeśli chodzi o Melanie - niezły sposób przedstawienia postaci :D
Nawiasem mówiąc, byłoby lepiej, gdybyś umieściła w sygnaturze link do tego tematu, może więcej osób by zajrzało. Chociaż moim zdaniem nie masz co narzekać na ilość komentarzy. |
Dziękuje i oczywiście juz dostosowuje się do zaleceń :)
|
Dycha za simkę, jest przepiękna!
oczy ma boskie, takie duże niebieskie i podoba mi się prezentacja, to rozmazane tło wyszło bardzo efektownie (niech zgadnę, photoscape? :P) |
Picasa 3- to program w którym obrobiłam zdjęcia.
Dziekuje :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:21. |