![]() |
Odp: Belle Rose
no dobra, moj pierwszy komentarz tutaj;p
niezle sceny 'erotyczne' piszesz, to nie powinno byc +18? :D ogolnie to podoba mi sie. piszesz lekko i przyjemnie i tak tez sie to czyta. historia milosna niby oklepana, ale potrafisz zaciekawic czytelnika. wiem co mowie, bo przeczytalam tu tylko kilka fs w calosci, wiekszosc odrzucila mnie po pierwszym odcinku. ale fakt faktem, musze jeszcze troche nadrobic, ale to inna sprawa;p zastanawia mnie tylko jedno: jak to sie w koncu stalo, ze mieli wypadek, byli ranni, a potem nagle leza sobie jak gdyby nigdy nic na lozku? >D ale mozliwe, ze cos przegapilam no i jeszcze musze powiedziec, ze marco niezbyt mi sie podoba, za bardzo umiesniony;p ale poza tym to tez czekam na odcinek! (sorka za nieskladny komentarz ale tak juz mam heheh) |
up@:
Więc tak :D - - co do scen "erotycznych" to właśnie się zastanawiałam, czy nie dać od osiemnastu, ale będzie ich tutaj, stosunkowo nie wiele więc zostawiłam ;) - co do tego wypadku, to możliwe, że szybko czytałaś i nie zauważyłaś kiedy nastąpił "przeskok" scen, czasami tak pisze chaotycznie, że można tego nie wychwycić :D No, a co do samego Marco, to już tylko kwestia gustu :D Dzięki za komentarz :) |
Jak dla mnie, to i tak nie ma sensu pisania +18. Wszyscy i tak mogą wejść i przeczytać, wieć po co się trudzić.
|
nie no ja wiem, to bylo bardziej w formie zartu, aczkolwiek zawsze lepiej napisac, wtedy mozna 'umyc rece' przy ewentualnych sporach;p
mozliwe, ze nie zauwazylam przeskoku ostatnio kiepsko sypiam, moze rano to przeanalizuje >D |
Wspaniały odcinek...Oby szybko Ci wena wróciła.
|
|
@up: no pogodzą... prędzej czy później :D nie mogę nic zdradzić ;)
A co do weny to częściowo wróciła ;) bo mam już jedną stronę :D na razie jednak nie mogę powiedzieć kiedy będzie odcinek :) Dzięki wszystkim za komentarze :) |
Odcinek świetny :D. Było kilka błędów i chaotycznych przecinków.
Najbardziej rzuciło mi się w oczy "nie karz". Powinno być "nie każ", bo od "kazać" a nie "karać". Współczuję Mei, że dowiedziała się takich rzeczy o byłym narzeczonym... Biedny Marco. Domyślam się, jak musiał się czuć, gdy oberwał. Sophie da się lubić. Potrafi gadać z sensem ;). Zastanawiam się, czy Chris naprawdę kochał Mei i czy chciał oszukać jej ojca... Dobrze, że wena wraca, bo ja już chcę nowy odcinek :D. Zdjęcia jak zwykle świetne a Marco wspaniały, choć na kilku zdjęciach wyglądana trochę przepakowanego.;) |
Fakt Marco oberwał niesłusznie, ale to tylko wyjdzie mu (chwilowo) na dobre :P
Co do Sophie, to nie wiem za co wy ją tak lubicie? :D Ok, nic nie zdradzę, ale powiem tylko, że ta ruda dzieweczka zrobi coś baaardzo niedobrego w najbliższym czasie ;) I nie zastanawiaj się tak nad tym Chrisem, za dużo myślisz Libby :D Co do samego Marco, to ostatnio stwierdziłam, że lepiej wygląda jak jest ubrany :D (chociaż powinno być odwrotnie :D) |
No no.... Pełen szacun :) Moim zdaniem Li Mei wie co robi.... i słusznie, że sie nie daje facetowi... Ale teraz nawet w życiu spotyka sie takich napaleńców.... Bardzo fajnie sie czyta i czekam na next odcinek... :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:05. |