TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Belle Rose (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56095)

lithium 04.07.2010 23:10

Odp: Belle Rose

no dobra, moj pierwszy komentarz tutaj;p

niezle sceny 'erotyczne' piszesz, to nie powinno byc +18? :D
ogolnie to podoba mi sie. piszesz lekko i przyjemnie i tak tez sie to czyta. historia milosna niby oklepana, ale potrafisz zaciekawic czytelnika. wiem co mowie, bo przeczytalam tu tylko kilka fs w calosci, wiekszosc odrzucila mnie po pierwszym odcinku. ale fakt faktem, musze jeszcze troche nadrobic, ale to inna sprawa;p
zastanawia mnie tylko jedno: jak to sie w koncu stalo, ze mieli wypadek, byli ranni, a potem nagle leza sobie jak gdyby nigdy nic na lozku? >D ale mozliwe, ze cos przegapilam
no i jeszcze musze powiedziec, ze marco niezbyt mi sie podoba, za bardzo umiesniony;p

ale poza tym to tez czekam na odcinek! (sorka za nieskladny komentarz ale tak juz mam heheh)

rudzielec 04.07.2010 23:18

up@:
Więc tak :D -
- co do scen "erotycznych" to właśnie się zastanawiałam, czy nie dać od osiemnastu, ale będzie ich tutaj, stosunkowo nie wiele więc zostawiłam ;)
- co do tego wypadku, to możliwe, że szybko czytałaś i nie zauważyłaś kiedy nastąpił "przeskok" scen, czasami tak pisze chaotycznie, że można tego nie wychwycić :D

No, a co do samego Marco, to już tylko kwestia gustu :D
Dzięki za komentarz :)

Vipera 04.07.2010 23:23

Jak dla mnie, to i tak nie ma sensu pisania +18. Wszyscy i tak mogą wejść i przeczytać, wieć po co się trudzić.

lithium 04.07.2010 23:56

nie no ja wiem, to bylo bardziej w formie zartu, aczkolwiek zawsze lepiej napisac, wtedy mozna 'umyc rece' przy ewentualnych sporach;p
mozliwe, ze nie zauwazylam przeskoku ostatnio kiepsko sypiam, moze rano to przeanalizuje >D

_natalia_ 05.07.2010 09:59

Wspaniały odcinek...Oby szybko Ci wena wróciła.

Gold_Chocolate 05.07.2010 11:52

Super odciek.! I wiesz co ? Dobrze że się troszkę posprzeczali bo później się pogodzą (mam nadzieję.!) i będą dużo szczęśliwsi. :D No i oczywiście piękne zdjęcia. :) ( zwłaszcza te na których jest Marco) Życzę rychłego powrotu weny , bo inaczej wiele dziewczyn na tym forum ( w tym ja ) będzie rozpaczać :D

rudzielec 05.07.2010 13:24

@up: no pogodzą... prędzej czy później :D nie mogę nic zdradzić ;)
A co do weny to częściowo wróciła ;) bo mam już jedną stronę :D
na razie jednak nie mogę powiedzieć kiedy będzie odcinek :)

Dzięki wszystkim za komentarze :)

Libby 05.07.2010 15:40

Odcinek świetny :D. Było kilka błędów i chaotycznych przecinków.
Najbardziej rzuciło mi się w oczy "nie karz". Powinno być "nie każ", bo od "kazać" a nie "karać".
Współczuję Mei, że dowiedziała się takich rzeczy o byłym narzeczonym...
Biedny Marco. Domyślam się, jak musiał się czuć, gdy oberwał.
Sophie da się lubić. Potrafi gadać z sensem ;).
Zastanawiam się, czy Chris naprawdę kochał Mei i czy chciał oszukać jej ojca...
Dobrze, że wena wraca, bo ja już chcę nowy odcinek :D.
Zdjęcia jak zwykle świetne a Marco wspaniały, choć na kilku zdjęciach wyglądana trochę przepakowanego.;)

rudzielec 05.07.2010 16:41

Fakt Marco oberwał niesłusznie, ale to tylko wyjdzie mu (chwilowo) na dobre :P
Co do Sophie, to nie wiem za co wy ją tak lubicie? :D
Ok, nic nie zdradzę, ale powiem tylko, że ta ruda dzieweczka zrobi coś baaardzo niedobrego w najbliższym czasie ;)
I nie zastanawiaj się tak nad tym Chrisem, za dużo myślisz Libby :D

Co do samego Marco, to ostatnio stwierdziłam, że lepiej wygląda jak jest ubrany :D
(chociaż powinno być odwrotnie :D)

Madziulka21 05.07.2010 17:20

No no.... Pełen szacun :) Moim zdaniem Li Mei wie co robi.... i słusznie, że sie nie daje facetowi... Ale teraz nawet w życiu spotyka sie takich napaleńców.... Bardzo fajnie sie czyta i czekam na next odcinek... :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:05.